ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Body Black Level s obojkem černé

Body Black Level s obojkem černé

Lesklé body s odepínatelným obojkem a harnessovými popruhy s kovovými komponenty. Boční detaily jsou ušity z průhledného tylu. Model má regulovatelné podvazky.
Vyberte si velikost:
Doprava zdarma
1 789 Kč
Popis zboží

Máte dnes večer chuť rozpálit partnera opravdu neodolatelně drsnějším modelem spodního prádla? Pokud patříte k submisivnějším dámám a vlastníte už nějaký ten postroj a dochází vám fantazie, jak jej nejrafinovaněji zkombinovat s dalším prádlem či oblečením, máme pro vás ideální řešení. Body Black Level s obojkem bude pro vašeho dominanta nejen nejen pastvou pro jeho nenasytné oči, ale i vy sama se v tomto oblečku budete cítit naprosto skvěle ve své podřízenější roli. Je ušito z vysoce kvalitního polyesteru s brilantně lesklým povlakem polyuretanu, díky němuž disponuje dostatečnou pevností a báječně obepne vaše křivky. Širší boční části prádla jsou řešeny transparentním tylem. Ten je naopak velmi pružný a díky průhlednosti nabídne svůdný výhled váš pas a boky. Užší střední část v PU úpravě v kombinaci s ním nejen upozorní na vaše přednosti, ale i opticky zeštíhluje tělo. Podprsenka ve stejném stylu je bez kostic, a tak vám nabídne maximální pocit komfortu. Její trojúhelníkový střih zvýrazní vaše ňadra v hlubokém dekoltu. Zapíná se na dvě kovové nastavitelné přezky, které najdete na přední straně body a tvoří jeho dominantní detaily. Třetí najdete na středovém popruhu modelu, jenž spojuje pásek předního dílu s širším odepínatelným obojkem. Ten je k němu uchycen roztomilou kovovou kotvičkou a zafixujete jej na týlu pomocí dvou nýtků z kovu. Popruh pasu má ve svém středu umístěn O kroužek, což může vašeho pána vyprovokovat a bude si vás chtít připnout na vodítko. Nezní to lákavě? Na zadním dílu najdete nenápadný zip, taktéž v černé barvě, který se táhne až k bedrům, a tak bude jak oblékání, tak i svlékání naprostou rychlovkou. Kalhotky ve stylu tang jsou vykrojenější i v přední části, takže upozorníte laškovně nejen na svůj zadeček, ale střih zaručí i optickou iluze delších nohou. Body má regulovatelné popruhy na punčochy, které ovšem nejsou součástí balení.
Tolik vzrušujících detailů a prvků v jediném kousku prádla! Budete v něm opravdu neodolatelná a pokud teprve testujete, co se z ranku drsnějších oblečků protějšku líbí, rozhodně budete mít co ukázat.

Proč si vybrat body Black Level s obojkem černé:

  • extra vzrušující provedení spodního prádla
  • vyrobeno z polyesteru z lesklým polyuretanovým povlakem
  • příjemný materiál skvěle obepne vaše křivky
  • odepínatelný obojek a harnessové popruhy podpoří atmosféru BDSM hrátek
  • výraznější kovové detaily dokonale doplňují styl body
  • boční detaily z průhledného tylu zjemňují ráz modelu a dodávají mu na pružnosti
  • dostatečně dlouhý zip na zádech vybízí k rychlé akci
  • kalhotky ve stylu tang jsou vykrojenější i na přední části a opticky prodlouží nohy
  • regulovatelné popruhy na podvazky
  • krásné dárkové balení
  • nabízíme ve velikostech S, M, L, XL a 2XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 100% polyester, polyuretanový povlak, tyl 95% polyamid, 5% elastan
Velikosti: S, M, L, XL, 2XL

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
100% polyester, polyuretanový povlak, tyl 95% polyamid, 5% elastan 
Články