ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Catsuit PENTHOUSE High Profile černý

Catsuit PENTHOUSE High Profile černý

Černý catsuit PENTHOUSE High Profile z jemné síťoviny s malými očky a krátkými rukávy. Nabízí odhalený rozkrok a půvabný vyšívaný vzor, který navodí smyslnost.
Všechny recenze (1)
Vyberte si velikost:
239 Kč
Popis zboží

V jednoduchosti je krása, tak buďte prostě jen krásná a neuvěřitelně sexy! V tomto černém catsuitu PENTHOUSE High Profile si nemusíte lámat hlavu nad složitou kombinací. Jednodílné erotické prádlo, které udělá veškerou parádu za vás. Je ušitý z měkké kvalitní elastické síťoviny s malými očky, která se skvěle přizpůsobí, perfektně obepne vaše tělo a ještě k tomu se velmi pohodlně nosí. Má krátké rukávy v jedinečném trendy střihu spadlých ramen, což umožňuje partnerovi vás laskat po krku, hrudníku a ramenou bez jakéhokoliv omezení. Na ženskosti s pořádnou dávkou elegance přidá háčkovaný detail v oblasti prsou, jejichž tvar podpoří sexy průhledností, takže nechá nahlédnout do vašeho tajemství. Okouzlíte jej na první podhled, který z vás nebude moci spustit. Jakmile atmosféra zhoustne a svou touhu už nebude schopen udržet na uzdě, nebude vám nic překážet, protože má otevřený rozkrok, který vám umožní rychlovku bez nutnosti svlékání. Kalhotky nejsou součástí balení.
Probuďte váš sex-appeal a nechejte jej pracovat pro váš prospěch. Svůdné pohyby vás přiblíží k divokému a nespoutanému orgasmu plného vášně.

Proč si vybrat Catsuit PENTHOUSE High Profile černý:

  • smyslné jednodílné erotické prádlo působivě přitažlivého designu
  • ušito z vysoce kvalitní a jemné síťoviny pohodlné na nošení
  • elastický materiál se perfektně přizpůsobí vaší postavě
  • sexy střih s odhalenými rameny pro umožnění vášnivých polibků
  • atraktivní háčkovaný vzor ozdobí dekolt a záda
  • včetně punčoch s otevřeným rozkrokem pro nedočkavce
  • nabízíme ve velikosti S-L a XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 88 % nylon, 12 % elastan
Velikost: S-L, XL

Tabulka velikostí:

Recenze (1)

Recenze produktu Catsuit PENTHOUSE High Profile černý (1)

overený z.
09.08.2023
Väčšina ľudí sa pri výrobkoch z Číny už asi stretla s odlišným číslovaním, resp. zmenou strihu pri posune veľkosti. Neviem, či ide o odchýlku len v rámci tohto modelu, ale niektoré švy sú mierne posunuté, takže pri istých pohyboch sa môže catsuits posúvať alebo mierne stáčať do strán.
popis výrobku sa zhoduje so skutočnosťou
Průměrné hodnocení
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníků doporučuje produkt
Parametry
Články