ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Cestovní sada Holika Holika s Aloe Vera 3 x 55 ml

Cestovní sada Holika Holika s Aloe Vera 3 x 55 ml

Cestovní sada pečující kosmetiky se silou přírody. Aloe Vera obsažené v hydratačním gelu, sprchovém gelu a čisticí pěně s blahodárnými účinky.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Hledáte skvělý dárek pro své blízké, jedete na dovolenou nebo chcete mít svou prvotřídní kosmetiku stále u sebe? Pak si rozhodně pořiďte tuto fantastickou cestovní sadu Holika Holika s Aloe Vera. Tři úžasné gely prvotřídní veganské kvality, které se postarají o vaši pokožku s tou nejněžnější péčí. Neobsahují umělá barviva, propylenglycol, benzofenon ani BHT. Jak již název napovídá, významnou část ingrediencí zastupuje výtažek z Aloe Vera, která je známá po tisíce let svými blahodárnými léčivými a hydratačními účinky. Obsahuje gel pro intenzivní hydrataci pokožky, sprchový gel a čisticí gel v nádherných designových lahvičkách po 55 ml. Gely smyslně voní, osvěžují pokožku a dodávají jí zjemnění a hedvábnou měkkost. Regeneruje ji a hojí drobná poranění. Je vhodný i pro citlivou pokožku a ideální pro celé tělo včetně tváře. Čisticí pěna účinně odstraňuje nečistoty i odumřelé kožní buňky a jemně čistí. Další složky jako výtažky z okurky, zelí, vodního melounu a bambusu zanechají vaši pokožku vláčnou a vyživenou.
Gel pro hydrataci naneste na tělo nebo obličej a nechejte absorbovat. Sprchový gel naneste na mycí houbu a napěňte. Poté vmasírujte do pokožky a opláchněte. Čisticí pěnu napěňte mezi dlaněmi s vlažnou vodou a jemně vmasírujte do pleti a opláchněte.
Dopřejte si fantastickou a bezkonkurenční wellness péči, ať už jste kdekoliv.

Proč si vybrat cestovní sadu Holika Holika s Aloe Vera:

  • dokonalá sada gelů prvotřídní veganské kvality vhodný pro jakoukoliv pokožku
  • sprchový i hydratační gel a čisticí pěna
  • nelepí ani nevytváří mastný film a jemně čistí
  • obsahuje extrakt z Aloe Vera známý pro své blahodárné účinky
  • dokonale hydratuje a zvláčňuje pokožku
  • zklidňuje a předchází vzniku podráždění a regeneruje kůži
  • vhodný pro celou rodinu nebo jako dárek
  • nádherné designové uzavíratelné tuby

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 3 x 55 ml
Vůně: ovocná, osvěžující
Složení: hydratační gel - Aloe Barbadensis Leaf Juice, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Leaf Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Triethanolamine, Fragrance, Phenoxyethanol, sprchový gel - Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ammonium Laureth Sulfate, Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Leaf Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Citullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Fragrance, čisticí pěna - Aloe Barbadensis Leaf Juice, Water, Lauryl Hydroxysultaine, Myristic Acid, Lauric Acid, Cocamidopropyl Betaine, Potassium Hydroxide, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Phenoxyethanol, Fragrance, Chlorphenesin, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Palmitic Acid, Capric Acid, Butylene Glycol, Betula Platyphylla Japonica Juice, Zea Mays (Corn) Silk Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Propylene Glycol, Glycerin, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Centella Asiatica Extract, Potassium Sorbate
Parametry