ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Dárkový box Bohemia GIFTS S tebou mě baví svět

Dárkový box Bohemia GIFTS S tebou mě baví svět

Unikátní kosmetický balíček zahalen do nádherného dárkového balení ve tvaru knihy. Sprchový gel a vlasový šampón s kvalitním olivovým olejem.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Připravte své drahé polovičce fantastické překvapení a věnujte osobitý a originální dárek, který přesně vystihne vaši romantickou duši. Kosmetický balíček Bohemia GIFTS S tebou mě baví svět vyroben s láskou v České republice vám dodáme v unikátním dárkovém balení ve tvaru knihy, která potěší vskutku kohokoliv a po otevření si můžete přečíst pár láskyplných textů. Velký podíl ruční práce a myšlenka na životní prostředí je přidanou hodnotou, kterou obdarovaný jistě ocení. Samozřejmě si můžete svou wellness proceduru vychutnat a prožít neopakovatelné chvíle vášně společně.

Krémový sprchový gel v praktické uzavíratelné lahvičce o objemu 200 ml vám dopřeje jemnou osobní hygienu. Hedvábná textura z kvalitních ingrediencí je obohacena o výjimečný olej z plodů olivovníku evropského. Ten podporuje mycí vlastnosti, napomáhá před nadměrným vysušováním pokožky a udržuje ji hebkou a vláčnou. Zároveň gel zjemňuje kůži a perfektně ji hydratuje. Také vám propůjčí svou okouzlující vůni, takže si koupel užijete o to víc.

Báječný vlasový šampon o objemu 200 ml je velice jemný a přesto účinný kosmetický přípravek vhodný i pro každodenní mytí vlasů. Prvotřídní ingredience s olivovým olejem nesmí chybět, takže s ním budete vždy v dobrých rukou. Taktéž vás oslní svou svůdnou moderní vůní a je šetrný pro vlasy i pokožku hlavy. Perfektně chrání před vysušováním a vlasy po něm zůstanou zdravé a krásné nejen na pohled, ale také na dotek.
Vyjádřete touto mimořádnou kosmetikou svému protějšku vše, co máte na srdci.

Proč si vybrat dárkový box Bohemia GIFTS S tebou mě baví svět:

  • unikátní dárkový balíček v originálním designu knihy s láskyplnými texty
  • špičková tělová a vlasová kosmetika pro ni i pro něj
  • přírodní ingredience prvotřídní kvality obohaceny o fantastický olivový olej
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ji vláčnou a pružnou
  • moderní půvabná vůně okouzlí každého a navodí vzrušující atmosféru
  • praktické uzavíratelné lahvičky usnadní aplikaci

Parametry:


Barva: transparentní, bílá
Obsah: 2 x 200 ml
Vůně: osvěžující
Složení: sprchový gel - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, vlasový šampon - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200
Parametry