ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Dilatátor SINNER GEAR UNBENDABLE vibrační

Dilatátor SINNER GEAR UNBENDABLE vibrační

Dilatátor SINNER GEAR UNBENDABLE je určen k zavedení do močové trubice se stimulující jemnou vibrací. Nerez ocel a rozšířená špička pro udržení na místě.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží
Chcete svůj sexuální život obohatit, milujete BDSM nebo máte rádi hry na doktory? Pokud ano, vyzkoušejte, ať už sami nebo s partnerkou, dilatátor SINNER GEAR UNBENDABLE. Tato pomůcka dokáže mnoho mužů neuvěřitelně vzrušit. Navíc zintenzivňuje orgasmus i ejakulaci. Před ejakulací ovšem dilatátor vytáhněte. O to více vás bude vzrušovat jeho jemná vibrace o kterou se stará jedna baterie typu CR 2032, která není součástí balení. Má širokou základnu a rozšířenou špičku, takže drží perfektně na místě. Vyroben je z velmi kvalitní nerezové oceli, proto je bezpečný pro tělo, protože neporézní materiál brání přenosu infekcí. Nicméně i tak dbejte na hygienické zásady a opatrnost. Vždy používejte pomůcku sterilizovanou a čistou a zavádějte ji nenásilně jemnými pohyby. Nejlépe před erekcí, kdy ještě není penis tak prokrvený a neutlačuje močovou trubici.
Před použitím doporučujeme ošetřit čističem erotických pomůcek. Samozřejmě nezapomeňte na pořádnou lubrikaci pro snadný vstup a vybírat můžete ze všech dostupných gelů, takže klidně váš oblíbený. Dilator neponořujte do vody. Po použití očistěte dilator vlhkym hadříkem a poté opět čističem na erotické pomůcky.
Tento skvělý šikula je dodáván v luxusním koženém pouzdře na zip, takže bude váš dilator v bezpečí.

Návod na ovládání je zcela jednoduchý. Odšroubujte víčko základny a vložte do víčka baterii typu CR 2032 minusovým pólem nahoru tak, aby se + pól dotýkal dna základny. Pak zašroubujte do víčka zbytek konstrukce. Při úplném dotažení dojde ke spuštění vibrace. Poodšroubováním základny se vibrace přeruší. Odšroubováním špičky se dostanete k vibračnímu mechanismu na principu rotační odstředivé síly. Občas můžete použít mazivo nebo kapku oleje pro údržbu.

Proč si vybrat dilatátor SINNER GEAR UNBENDABLE vibrační:

  • clinic pomůcka pro zavedení do močové trubice
  • mužům může způsobovat neuvěřitelné stimulační pocity a silné orgasmy
  • jedna jemná vibrace pro ještě intenzivnější zážitek
  • kvalitní nerezová ocel a široká základna
  • kožené pouzdro k bezpečnému uložení

Parametry:


Barva: stříbrná
Materiál: nerezová ocel
Rozměry: celková délka 9,7 cm, hloubka zasunutí 8,3 cm, průměr základny 2,5 cm, průměr 0,6 - 1,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: 1 x CR 2032 baterie
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní i silikonové bázi
Parametry