ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Gel na intimní hygienu Uriage Gyn-Phy Refreshing Gel Intimate Hygiene 200 ml

Gel na intimní hygienu Uriage Gyn-Phy Refreshing Gel Intimate Hygiene 200 ml

Hypoalergenní gel pro šetrné mytí intimních partií bez podráždění. Hedvábná konzistence s obsahem kyseliny mléčné eliminuje a udržuje pH sliznice.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dopřejte si důležitou osobní hygienu a jedinečný pocit pohodlí po celý den. K dokonalému komfortu mějte v koupelně připravený tento gel na intimní hygienu Uriage Gyn-Phy Refreshing Gel, který vám poskytne fantastické osvěžení a nezaměnitelnou péči. Krémový gel hedvábné konzistence se o vás postará s nevěřitelnou něžností. Je vhodný pro ženy každého věku a nabízí každodenní použití ideální pro jakoukoliv pokožku. Velice jemně čistí, má příjemnou osvěžující vůni a jeho unikátní složení prvotřídní kvality navíc perfektně hydratuje, nedráždí, nelepí a dodává dlouhotrvající pocit výjimečné svěžesti. Díky přidané kyselině mléčné redukuje, podporuje a udržuje přirozené pH pokožky, takže také eliminuje projevy podráždění a zarudnutí. Praktická uzavíratelná tuba usnadní jeho aplikaci.
Nechejte se laskat a hýčkat vynikající kosmetikou.

Proč si vybrat gel na intimní hygienu Uriage Gyn-Phy Refreshing Gel:

  • extrémně jemný a šetrný mycí gel pro všechny ženy
  • pro jakoukoliv pokožku speciálně vytvořen pro něžnou péči intimních partií
  • krémová hedvábná textura pro každodenní péči
  • zanechá pokožku hebkou a vláčnou a podporuje její přirozené pH
  • regeneruje a zklidňuje pocity podráždění
  • příjemná osvěžující vůně navodí pohodu po celý den

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 200 ml
Vůně: osvěžující
Složení: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chlorid, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Laureth-8 Sulfate, PEG-80 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Coco-Glucoside, Lactic Acid, Magnesium Laureth Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Parfum, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Glycol Distearate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, DMDM Hydantion, Glyceryl Oleate, Magnesium Oleth Sulfate, Piroctone Olamine, Alcohol, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract
Parametry