ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kalhotky Obsessive Viranes černé

Kalhotky Obsessive Viranes černé

Jedinečné sexy kalhotky v unikátním designu lesklé imitace kůže nabízí pikantní charakter vhodný nejen pro BDSM příznivce. Jsou celé podšité extrémně příjemnou viskózou pro mimořádný komfort a ozdobí je dva stříbrné kroužky a decentní šperk. Materiál je velmi pružný a vyzdvihne krásu zadečku.
495 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • extrémně příjemná viskóza prvotřídní kvality nabídne neuvěřitelné pohodlí
  • odolný a vysoce pružný materiál se perfektně přizpůsobí tělu
  • rozkošný design lesklé imitace kůže se stříbrnými prvky vhodný nejen pro BDSM hrátky
  • báječný střih vyzdvihne krásu zadečku a podnítí sexy fantazii

Popis produktu:

Chcete překvapit vašeho partnera originálním kouskem, který magneticky přitáhne jeho pozornost a zaručí večer plný nezkrotné vášně? Nechejte se okouzlit těmito zcela jedinečnými kalhotkami, které si jednoduše zamilujete na první pohled. Díky svému mokrému vzhledu a kovovým prvkům budou vhodné nejen pro BDSM hrátky.

Materiál a vzhled:

Unikátní kalhotky v sexy černé barvě jsou celé podšity extrémně příjemnou viskózou, což je tkanina velmi blízká bavlně, ovšem nevytváří žmolky a je ještě měkčí a hedvábnější, takže dopřeje neuvěřitelně něžný pocit na pokožce. Nabídne rozkošný design lesklé imitace kůže se stříbrnými ozdobnými kroužky na bocích a decentním šperkem, což nenechá chladným žádného muže. Materiál je pevný a zároveň velmi pružný, takže se perfektně přizpůsobí vaší postavě a vyzdvihne krásu vašich křivek. Především moderní střih klasických kalhotek zvýrazní vaše hýždě a podpoří vzrušující atmosféru.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
94% viskóza, 5% elastan, povrchová úprava: 100% polyuretan 
Články