ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kolík anální CHEEKY LOVE REMOTE ANAL TURRID black

Kolík anální CHEEKY LOVE REMOTE ANAL TURRID black

Anální kolík CHEEKY LOVE REMOTE ANAL TURRID na dálkové ovládání v černé barvě má skvělý ergonomický tvar pro snadný vstup a 9 báječných vibrací a pulzací.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milujete předehry, experimenty a chcete si vaše erotické chvilky okořenit něčím zajímavým? A už jste vyzkoušeli anální hrátky? Ne? Tak se nebojte a zkuste je s tímto šikovným análním kolíkem CHEEKY LOVE REMOTE ANAL TURRID v černé barvě. Vaše předehra se stane vzrušující a postelové radovánky budou opravdovou zábavou pro vás i pro něj. Obzvláště, když mu poskytnete možnost vaše vzrušení řídit. Můžete ho mít pod kontrolou vy, nebo se nechat překvapit díky dálkovému ovládání. Kolík vás ihned zaujme svou ergonomií. Jeho dokonalé sametově hebké tělo a velice úzká špička je navržena speciálně pro snadný a bezbolestný vstup. Korálkové rozšiřování kolíku je postupné a jeho nejširší část vyplní každé místečko pro nejlepší přenos vibrací ke všem nervovým zakončením. Ty se roznesou pomocí silného odnímatelného motoru, který nabízí 9 báječných vibračních a pulzačních režimů. Zažijete úžasné vlny potěšení. Základna ve tvaru kotvičky zvyšuje bezpečí při hrátkách. Ke všemu je kolík bez ftalátu a je naprosto vodotěsný (IPX7), jeho služby si můžete vyzkoušet i ve vaně či v bazénu a otevře vám tak jedinečný pohled do světa sexuální zábavy. Dobíjet kolík i ovladač budete přiloženým magnetickým USB kabelem.
Ovládání je velice jednoduché. Dvouvteřinovým stiskem tlačítka power na patroně jej uvedete do pohotovostního režimu. Přivítá vás LED dioda. Při podržení tlačítka power na další dvě vteřiny jej vypnete. Stejné nastavení platí pro ovladač. Krátkým stisknutím pak snadno přepínáte mezi jednotlivými režimy.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití vyjměte motor a kolík opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kolík anální CHEEKY LOVE REMOTE ANAL TURRID black:

  • kolík na dálkové ovládání s úžasnou ergonomií
  • dokonale hladké tělo
  • kvalitní silikonový materiál bez ftalátu
  • silný odnímatelný motor s 9 různými vibračními a pulzačními režimy
  • magnetický USB kabel pro dobíjení kolíku i ovladače
  • vodotěsný dle certifikátu IPX7
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 9,6 cm, použitelná délka 8,2 cm, průměr 3,4 cm
Vibrace: ano
Voděodolnost: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry