ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kolík anální Dream Toys GODDESS COLLECTION BRONTES blue

Kolík anální Dream Toys GODDESS COLLECTION BRONTES blue

Vodotěsný anální kolík Dream Toys GODDESS COLLECTION BRONTES v modré barvě na dálkové ovládání je vyroben s jemného silikonu se zlatými prvky z ABS plastu.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy a pánové, užívejte si sex tak jako ještě nikdy! Exkluzivní zboží, které vám doma prostě nesmí chybět. Anální kolík Dream Toys GODDESS COLLECTION BRONTES v modré barvě se zlatým zdobením z odolného ABS plastu je vibrující hračka pro pány i dámy. Je vyroben z jemného silikonu lékařské kvality, takže je naprosto bezpečný pro vaše tělo. Jeho dvě ramena mají v sobě zabudované dva motorky, které mohou fungovat nezávisle na sobě. Má rozšířenou zahnutou špičku s kmitající ploskou a stimulační texturu na obou ramenech pro ještě intenzivnější prožitky. Perfektně vyplní váš vnitřní prostor a zaměří se na masáž prostaty, což většina mužů dokáže ocenit, protože stimulace prostaty se dá přirovnat ke stimulaci ženského bodu G. Druhé rameno vám bude jemně masírovat hráz. Pružný úzký krk zajistí perfektní ohebnost a přizpůsobení. Použít jej mohou také ženy nejen k anální, ale také k vaginální stimulaci, kde vám polaská jak váš bod G, tak klitoris. Kolík má 7 vibračních a 7 pulzačních režimů, každý režim nabízí 3 rychlosti, z takového množství si jistě vybere každý. Anální kolík je na dálkové ovládání, takže si svou rozkoš můžete řídit dle svých pocitů, nebo jej svěřit své polovičce a nechat se překvapovat. I tato hra může být neskutečně sexy. Vyzkoušet jej můžete i ve vaně či v bazénu, protože je vodotěsný a nabíjí se přiloženým USB kabelem.
Užijte si intimní potěšení s touto hračkou, v nočním stolku jako když najdete.

Jednoduché ovládání vás taktéž potěší. Pro správné používání vždy platí, že je nutné nejprve zapnout kolík a to přidržením jednoho ze dvou tlačítek v jeho spodní části. Následně zapnete ovladač přibližně 3 vteřinovým podržením prostředního tlačítka "power", které slouží také k vypnutí ovladače. Tlačítko s označením závorky ovládá pulzace anální části, tlačítko s vlnovkou zase vibrace dráždidla. Uvedení do provozu či vypnutí vždy ohlásí modrá kontrolka na ovládacích panelech kolíku i dálkového ovladače.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kolík anální Dream Toys GODDESS COLLECTION BRONTES blue:

  • pro muže i ženy, možnost použití také k vaginální stimulaci
  • 2 velmi silné a výkonné motory
  • 7 vibračních a 7 pulzačních režimů se 3 rychlostmi
  • kvalitní hebký a jemný silikon lékařské kvality
  • na dálkové ovládání pro pohodlné používání
  • dráždivá textura na povrchu
  • odolný proti vodě pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: delší část kolíku: celková délka 13,3 cm, použitelná délka 10 cm, průměr kolíku 3,5 cm, kratší část: celková délka 9,6 cm, použitelná délka 6 cm, průměr kolíku 3,9 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Typ:
Provedení:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
13,30 cm
Použitelná délka:
10,00 cm
Průměr:
3,50 cm
Podrobnější rozměry:
delší část kolíku: celková délka 13,3 cm, použitelná délka 10 cm, průměr kolíku 3,5 cm, kratší část: celková délka 9,6 cm, použitelná délka 6 cm, průměr kolíku 3,9 cm