ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kondom Pasante Female 1 ks

Kondom Pasante Female 1 ks

Unikátní bezlatexový kondom pro ženy Pasante Female. Zavádí se přímo do vagíny, je lubrikovaný pro snadné použití a tenká stěna zajistí dokonalou citlivost.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete si užít bezstarostný sex, ale nemáte u sebe ani jeden klasický prezervativ? Nebo je pro vašeho partnera jednoduše nepohodlný, protože ho škrtí či máte na obyčejný prezervativ alergii? Pokud jste na jednu z otázek odpověděla ano, máme pro vás skvělé řešení. Výjimečný dámský kondom Pasante Female je zde pro všechny případy. Chrání před otěhotněním i pohlavně přenosnými nemocemi. Je určen k zavedení přímo do vagíny, takže si vy i váš protějšek užijete vaši intimní fantazii naplno bez veškerých překážek. Zesílené kroužky na koncích usnadní jeho vkládání. Je hladký a extrémně jemný s tenkou stěnou pouhých 0,05 mm a pro příjemnost vašeho okamžiku je lubrikován hedvábným silikonovým olejem. Pro další dávku a výraznější kluznost použijte váš lubrikant na vodní bázi. Je vyroben z bezlatexového vysoce kvalitního nitrilového polymeru, který je měkký a tichý. Chlubí se CE certifikací, neobsahuje alkohol ani spermicidní látky a je čistě veganského původu. Minimální šířka kondomu je 6,7 cm a délka dosahuje až 19 cm. Pokud se chcete připravit dopředu, potěší vás, že jej můžete zavést až 8 hodinu dopředu.
Už jste se bála, že z vašeho žhavého večera nic nebude? Mějte v kabelce tento báječný kondom a vychutnejte si milostné chvíle plnými doušky.

Použití je jednoduché. Rozbalte kondom po celou délku a užší konec kroužku stlačte dvěma prsty. Zaveďte kondom co nejhlouběji do pochvy a širší konec umístěte tak, aby zakryl celou vagínu. Při průniku přidržujte kondom rukou. Je určen pro jednorázové použití. Nepoužívejte dámský a pánský kondom současně. Prezervativ se nedá považovat za 100% ochranu před otěhotněním či před pohlavními chorobami. Skladujte na chladném a suchém místě. Nevystavujte prezervativy slunečnímu záření, extrémním teplotám a ostrým předmětům. Vždy se ujistěte, že je obal neporušen, v opačném případě není zaručena jeho bezpečnost. V případě potřeby lze přidat lubrikanty na vodní bázi.

Proč si vybrat kondom Pasante Female 1 ks:

  • měkký a hladký prezervativ pro ženy bez chuti a zápachu
  • vyroben z bezlatexového materiálu prvotřídní veganské kvality
  • ideální pro alergiky a při nepohodlí s obyčejnými kondomy
  • tenká stěna pro výjimečné prožitky z milování
  • zesílené kroužky nabídnou snadné zavádění
  • jemný silikonový olej neobsahuje spermicidy
  • 1 kus v sáčku

Parametry:


Barva: transparentní
Materiál: nitrilový polymer
Rozměry: celková délka 16,3 cm - 19 cm, nominální šířka minimálně 6,7 cm, tloušťka 0,05 mm
Obsah balení: 1 ks
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry