Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Korzet PASSION AMANDA černý

Korzet PASSION AMANDA černý

Proměňte se v sexy svůdnici. Vzrušující korzet s kosticemi z jemné a extrémně pružné síťoviny v kombinaci s imitací kůže. Půvabný průhledný design okoření stříbrné kroužky a odnímatelné 4 podvazky uchytí vaše punčochy. Nádherná tanga jsou součástí balení.
Doprava zdarma
1 940 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • luxusní síťovina z jemné tkaniny v kombinaci s imitací kůže
  • extra pružný materiál se perfektně přizpůsobí
  • průhledný design svůdně odkryje vaše křivky
  • měkké košíčky s kosticemi dodají poprsí neodolatelný tvar
  • hluboký výstřih magneticky přitáhne pozornost
  • 4 nastavitelné odnímatelné podvazky
  • odpovídající tanga vyzdvihnou krásu zadečku

Popis produktu:

Uneste svého partnera do světa vzrušující fantazie a nabídněte mu pohled, kterému nebude moci odolat. V tomto dechberoucím prádle v sexy černé barvě se stanete královnou noci, která jej bude mít omotaného kolem prstu. O smyslnou noc plnou vášně se postará jedinečný korzet bez ramínek a svůdná tanga. Korzet má kostice pro fascinující tvar vašich ňader a čtyři odnímatelné nastavitelné podvazky, kterými díky skobám uchytíte své oblíbené punčochy. Ty nejsou součástí balení. Zapíná se na zádech na dlouhou řadu háčků.

Materiál a vzhled:

Korzet je ušitý z hedvábně jemné síťoviny s menšími očky, který vyniká vysokou pružností, takže se perfektně přizpůsobí vašemu tělu. Průhledná síť odhalí vaše křivky a je doplněna o neprůsvitnou imitací kůže, čímž zvýší váš sex-appeal a dodá vám sebevědomí. Hluboký výstřih okoření širší proužky, které se spojují nad dekoltem a mezi lopatkami dvěma stříbrnými kroužky z odolného kovu. Zvýšený střih pak zvýrazní vaše boky a opticky prodlouží nohy. Váš zadeček bude přímo k nakousnutí, jelikož jsou tanga ve stejném síťovaném charakteru. Mají bavlněnou podšívku v rozkroku pro váš maximální komfort při nošení.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
60% polyurethan, 40% polyester 
Články