ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Korzet s podvazky Obsessive Amor Cherris červený

Korzet s podvazky Obsessive Amor Cherris červený

Jedinečný svůdný korzet s decentním sexy šněrováním z hedvábně jemné vyšívané krajky a saténové tkaniny. Pružný materiál se perfektně přizpůsobí tělu a ozdobí vaše křivky. Podprsenka bez kostic s měkkými košíčky a smyslným šperkem, 4 nastavitelné podvazky a jiskřivá tanga s bavlněnou podšívkou.
Velikost:
1 295 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemná vyšívaná krajka a saténová tkanina s ozdobnými lemy
  • odolný a pružný materiál prvotřídní kvality se perfektně přizpůsobí tělu
  • výjimečně svůdný střih zajistí pikantní romantickou atmosféru
  • decentní šněrování na zádech nabídne přitažlivý vzhled
  • podprsenka bez kostic a bez výplně se šperkem zajistí atraktivní výstřih
  • 4 nastavitelné podvazky pro vaše oblíbené punčochy
  • tanga s bavlněnou podšívkou v rozkroku podpoří krásu zadečku

Popis produktu:

Milujete s partnerem okouzlující prádlo, které zvýší váš sex-appeal a podpoří magicky svůdnou atmosféru? Pak vám doma nesmí chybět tento vzrušující korzet s podvazky. Jedinečný střih a skvostné detaily vyzdvihnou krásu vašich křivek a vy se budete moci těšit na obdivné pohledy a rozkošný večer plný vášně. Punčochy nejsou součástí balení.

Materiál a vzhled:

Neuvěřitelně elegantní korzet v romantické červené barvě je ušit z hedvábně jemné saténové tkaniny, která pohladí vaši pokožku s neuvěřitelnou něžností. V kombinaci s vysoce kvalitní půvabnou krajkou a okrasnými lemy nabídne pevný, avšak přesto pružný materiál, který se perfektně přizpůsobí vaší postavě a vyzdvihne krásu vašich křivek. Podprsenka bez kostic a bez výplně s měkkými košíčky vám dopřeje mimořádné pohodlí. V hlubokém výstřihu se pak nachází krásný stříbrný šperk. Na zádech vás pak ozdobí jedinečný průstřih s decentním korzetovým vázáním, kterému neodolá žádný muž. Navíc máte k dispozici čtyři nastavitelné podvazky s klasickou skobou pro uchycení vašich oblíbených punčoch. Tanga výjimečně přitažlivého střihu pak podpoří váš zadeček a mají bavlněnou podšívku v rozkroku pro váš maximální komfort.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
korzet: 95% polyester, 5% elastan; tanga: 90% polyamid, 10% elastan 
Články