ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Košilka PASSION CELINE černá

Košilka PASSION CELINE černá

Fantastická košilka bez ramínek ušitá z půvabné matné imitace kůže omámí všechny smysly vašeho protějšku. Vyzývavé rozparky s korzetovým vázáním okoření váš vzhled a minimalistická tanga v balení dovedou vaše svádění k dokonalosti.
Doprava zdarma
1 990 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • výjimečná imitace kůže matného charakteru
  • pevný a odolný materiál
  • vzrušující design bez ramínek dovolí horké polibky na šíje
  • dva vyzývavé rozparky s korzetovým vázáním
  • odhalené partie magneticky přitáhnou pozornost
  • pružný lem vrchní části ji dobře zafixuje
  • minimalistická tanga vyzdvihnou krásu zadečku

Popis produktu:

Připravte se na neodolatelný večer plný obdivných pohledů a narůstající touhy. V tomto prádle ukážete trochu více, než jen osobitý a originální styl. V balení naleznete košilku a minimalistická tanga, která vám zaručí divoký večírek v ložnici. Košilka nemá kostice ani výplň košíčku, takže vám dopřeje pohodlí. Na své si přijdou také milovnice decentnějších BDSM oblečků.

Materiál a vzhled:

Košilka v sexy černé barvě je ušitá z matné imitace kůže, která je matná a na těle vypadá přímo skvěle. Připomíná svým designem krátké šaty, a to především absencí ramínek. Vaše šíje tak zůstanou volné pro horké polibky. Pružný lem nad dekoltem je dobře udrží na místě a zapíná se vzadu na řadu klasických háčků. O dekorativní prvek se postarají dva vyzývavé rozparky v přední části s rozkošným korzetovým vázáním, které muži milují a výstřih na zádech. Jedno ňadro i stehno tak bude magneticky přitahovat pozornost vašeho muže. Vázání na elastické tkaničky je doplněno o kovové cvočky zlaté barvy, které navodí elegantní, avšak lehce drsnější dojem. Tanga v minimalistickém střihu jsou rovněž z umělé kůže a perfektně vyzdvihnou krásu zadečku.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
60% polyurethan, 40% polyester 
Články