ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kostým Leg Avenue Crafty Witch černý

Kostým Leg Avenue Crafty Witch černý

Magický třídílný kostým čarodějnice. Body s podvazkem ze sametové tkaniny, postroj z umělé kůže a typický klobouk ideální pro soukromé hrátky či karneval.
Vyberte si velikost:
Doprava zdarma
1 799 Kč
Popis zboží

Pokud máte pocit, že váš sex-appeal je pro tajemný večer málo a chcete vyzkoušet něco zcela jedinečného, budete muset použít zakázaná kouzla. Oprašte svou knihu černé magie a vypravte se na dobrodružnou cestu plnou překvapení. Tento kostým Leg Avenue Crafty Witch v sexy černé barvě vyzve na souboj i Harryho Pottera. Je ideálním oblečkem pro soukromou hodinu čar a kouzel, ale bude také skvělým pro smyslnější halloweenskou party či vzrušující karneval.
Tento vyzývavý třídílný kostým obsahuje body, postroj na tělo a klobouk. Body je ušito z hedvábně jemné sametové tkaniny v kombinaci s tkanou síťovinou s nepravidelnými většími oky připomínající pavučinu. Má dlouhé rukávy, kdy je jeden rukáv ze sametu a druhý ze síťoviny. Dokonale hluboký výstřih ve tvaru písmene V okouzlí každého ve vašem dosahu a vy tak získáte čas na vyvolání svůdného zaklínadla. Báječný bude také detail volnější pavučinové sukýnky, který lehce zahalí přístup k vašemu klínu. Zapíná se v rozkroku na plastové cvočky, aby usnadnil oblékání, ale také aby poskytl rychlovku v případě, kdy se vám podaří svou oběť uhranout. Široký podvazek na jedné noze, stejně jako postroj na tělo je z imitace kůže s kovovými stříbrnými prvky. Oba akcenty vám dodají drsnější charakter, aby bylo na první pohled jasné, že s vašimi blesky není radno si zahrávat. Stejně tak doplní váš celkový vzhled typický špičatý klobouk z pevného polstrovaného sametu, bez kterého se neobejde žádný kouzelnický učeň. Perte pouze ručně ve studené vodě.
Objevte rozkošné role-play hrátky ve vaší ložnici. Nebojte se použít ta nejčernější kouzla k dosáhnutí svého chlípného záměru.

Proč si vybrat kostým Leg Avenue Crafty Witch:

  • perfektní obleček pro erotické hraní rolí či pro sexy karnevaly
  • body s dlouhými rukávy z hedvábně jemného sametu v kombinaci s originální síťovinou
  • jemná a pružná tkanina nabídne pohodlné nošení
  • půvabný hluboký výstřih ve tvaru písmene V magneticky přitáhne pozornost
  • široký podvazek a postroj na tělo z umělé kůže dodá drsnější charakter
  • zapínání body v rozkroku na cvočky dopřejí vzrušující rychlou akci
  • špičatý sametový klobouk nesmí chybět žádné černokněžnici
  • nabízíme ve velikosti S, M a L

Parametry:


Barva: černá, stříbrná
Materiál: body 95% polyester, 5% elastan, síťovina 100% polyester, postroj umělá kůže
Velikost: S, M, L

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
body 95% polyester, 5% elastan, síťovina 100% polyester, postroj umělá kůže 
Články