ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kostým Leg Avenue Head Nurse bílý

Kostým Leg Avenue Head Nurse bílý

Objevují se ve vašich erotických fantaziích hříšní doktoři a zlobivé sestřičky? Jste milovníci clinic praktik? Pak jsou pro vás perfektní volbou lesklé krátké šaty se stetoskopem a zdravotnickým čepcem. Probuďte svou představivost naplno a užijte si vzrušující hrátky!
Doprava zdarma
1 495 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • Krátké šaty bez rukávu se zipem až k sukni
  • Čepec na plastové čelence
  • Stetoskop pro dokreslení atmosféry
  • Pružná látka šatů obepne postavu a zvýrazní křivky
  • Variabilní hloubka výstřihu
  • Převlek využijete na erotickou párty, maškarní i pro vášnivé momenty ve dvou
  • Vhodné pro clinic praktiky a roleplay

Popis produktu:

Rozprouděte svou fantazii a sehrajte si smyslnou scénku na doktory a sestřičky. Že je hraní si pro děti? Omyl! Kostým Leg Avenue Head Nurse vás přesvědčí o tom, že erotickým představám se meze nekladou. Lesklá látka obepne vaše tělo a učiní jej neodolatelným. Součástí kostýmu je také čepec upevněný na plastové čelence a stetoskop pro dokreslení atmosféry. Převlékněte se do kostýmu a zažijte jedinečné vášnivé okamžiky ve dvou!

Materiál a vzhled:

Šaty jsou ušity z lesklého a pružného materiálu, což zajistí, že se přizpůsobí vašim křivkám a podtrhnou ženskost. Sukně je střižena těsně pod zadek, takže se ani nebudete muset svlékat, až dojde s partnerem na věc. Zip je aplikován po celé délce šatů až k sukni, takže si budete moci variabilně nastavit výstřih dle vašich preferencí. Střih kostýmu je bez rukávů a s nařasenou sukní, takže příjemně zvýrazní tvar postavy.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
100% Polyester 
Články