ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kostým DARING INTIMATES Stacy Tuxedo černý

Kostým DARING INTIMATES Stacy Tuxedo černý

Smyslně svůdný jednoduchý kostým pro ženy v designu smokingu s notnou dávkou žhavého sex-appealu. Vyzkoušejte doma žhavé role play hrátky. Okouzlující tanga z jemné a pružné květinové krajky a hedvábného tylu propojené s proužkem přes hrudník s motýlkem zajistí pikantní večer plný vášně.
Velikost:
905 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • jednoduché a efektní prádlo pro ženy nabídne vzrušující role play hrátky
  • hedvábně jemná průsvitná krajka s květinovými motivy a sametový tyl
  • pružný materiál se skvěle přizpůsobí a je pohodlný na nošení
  • sexy proužek přes hrudník s knoflíčky zakončený motýlkem
  • skvostná tanga vyzdvihnou krásu zadečku
  • bavlněná podšívka v rozkroku pro maximální komfort

Popis produktu:

Láká vás vyzkoušet něco nového? Jaké to je zahrát si s partnerem na sexy šéfku či pokerovou hráčku? Nebojte se experimentovat, nahoďte oblek a objevte vzrušující role play hrátky s tímto okouzlujícím kostýmem pro ženy v designu smokingu. Jednoduché prádlo tematického charakteru otevře dveře pikantní fantazii a zaručí vám jiskřivý večer plný vášnivé zábavy. Efektní kostým obsahuje skvostná tanga s hrudním pásem a motýlkem.

Materiál a vzhled:

Kostým v tajemně černé barvě se sexy červenými prvky je ušitý z hedvábně jemné krajky s květinovými motivy, která je příjemná na dotek a nabídne vám pohodlné nošení. Materiál v kombinaci s hebkým tylem je výjimečně pružný a perfektně se tak přizpůsobí vašim křivkám. Navíc je průsvitný, čímž podpoří magnetickou přitažlivost. Fantastický design smokingu využijete třeba jako zlobivá šéfka nebo zákaznice casina. Tanga se širokým pruhem mají bavlněnou podšívku v rozkroku pro váš maximální komfort a báječně vyzdvihnou krásu vašeho zadečku. Rozkošný motýlek doplní celkový vzhled a uvazuje se za krkem na tenkou stuhu. Obě tyto části jsou pak spojeny před hrudník širokým pruhem krajky s knoflíčky.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
90% polyamid, 10% elastan 
Články