ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Krém YESforLOV CARESS CREAM FOR BUTTOCKS

Krém YESforLOV CARESS CREAM FOR BUTTOCKS

Speciální krém na hýždě YESforLOV CARESS CREAM. Unikátní formule s kyselinou salicylovou odstraňuje odumřelé buňky a čistí vrchní vrstvu pokožky.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Postarejte se o své tělo, dopřejte mu výjimečnou péči a odmění vás nádherným vzhledem, zdravou pokožkou a mimořádnou přitažlivostí. Tento speciální krém na hýždě YESforLOV CARESS se postará o vaše pozadí a dodá mu šarm. Neobsahuje parabeny, je zdravotně nezávadný, dermatologicky testovaný a 100% veganský. Unikátní složení krému má hedvábnou strukturu, která se rychle vstřebává, nepůsobí mastně, přináší vaší pokožce neuvěřitelnou jemnost a zklidňuje ji. To vše také díky obsahu mandlového oleje a bambuckého másla, ovšem její královská ingredience, která z něj činí tak jedinečný produkt je kyselina salicylová. Ta napomáhá odstraňovat odumřelé buňky a snižuje nedokonalosti pokožky. Čistí vrchní vrstvu kůže a s přidaným keratinem zajistí peelingový účinek, který vyhlazuje a zkvalitňuje kůži na vašich hýždích. Již žádné černé tečky ani zarostlé chloupky. Váš zadeček bude hebký, měkký a prostě dokonalý, připraven kdykoliv na obdivné a toužebné pohledy. A vy dámy samy víte, jak často pohled mužů sklouzává právě na tuto partii. S tímto krémem pocítíte změnu již po 4 dnech.
Buďte připravena a nedovolte vašemu tělu pokazit možnost svést vašeho partnera pouhou přehlídkou vašeho krásného zadečku.
Upozornění: Nepoužívejte, pokud máte alergii na aspirin nebo salicylované sloučeniny. Není určen pro děti do 3 let. Zabraňte kontaktu s očima a sliznicemi.

Proč si vybrat krém YESforLOV CARESS CREAM:

  • unikátní veganský krém na hýždě s maximální péčí o pokožku
  • výjimečné složení s kyselinou salicylovou a keratinem vyhlazuje a zvláčňuje kůži
  • odstraňuje odumřelé buňky a zajistí mimořádný peelingový účinek
  • perfektně se vstřebává a má příjemnou vůni
  • čistí vrchní vrstvu kůže a bojuje proti černým tečkám a zarostlým chloupkům
  • vytvořen pro dokonalost vašeho pozadí

Parametry:


Barva: bílá
Obsah: 100 ml
Složení: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Tapioca Starch, Hydrogenated Polyisobutene, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol, Cyclopentasiloxane, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Cyclohexasiloxane, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Phenoxyethanol, Peg-75 Stearate, Isohexadecane, Perfume, Sodium Hydroxide, Ceteth-20, Steareth-20, Allantoin, Salicylic Acid, Polysorbate 80, o-Cymen-5 Ol, Tetrasodium EDTA
Parametry