Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Lubrikační gel YESforLOV COMFORT & PERFORMANCE ANAL 100 ml

Lubrikační gel YESforLOV COMFORT & PERFORMANCE ANAL 100 ml

Fenomenální lubrikační gel na vodní bázi YESforLOV pro jedinečné potěšení z análního sexu. Neuvěřitelná kluznost a uvolňující a zvláčňující extrakt z jojoby.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Sníte o bezbolestném a příjemném análním sexu, který si konečně užijete plnými doušky? Chcete objevit kouzlo anální stimulace a intenzivních orgasmických prožitků? Nic není nemožné. K tomu ovšem budete potřebovat vskutku výjimečný a jedinečný lubrikační gel YESforLOV COMFORT & PERFORMANCE. Unikátní složení veganského gelu na vodní bázi vám dovolí zapomenout na všechny obavy a poskytne vám dokonalý prožitek z těchto hrátek. Fantastická formule nabídne hedvábně jemnou a hladkou texturu a neuvěřitelnou dlouhotrvající kluznost, která je pro tyto praktiky žádoucí. Překvapí vás, protože nelepí, nedráždí a nepůsobí mastným dojmem, takže nezanechává fleky a snadno jej smyjete vodou. Je obohacen o extrakt z jojobových listů, který uvolňuje, změkčuje a zvláčňuje anální sliznici pro ještě pohodlnější a příjemnější penetraci. Respektuje a vyrovnává pH anální dutiny, takže nedráždí a je extrémně citlivý k pokožce. Můžete jej použít také s erotickými hračkami i s prezervativy.
Vychutnejte si nezapomenutelné potěšení a oddejte se bezhlavě vášnivých momentům vedoucí k rozkošné extázi.

Proč si vybrat lubrikační gel YESforLOV COMFORT & PERFORMANCE ANAL:

  • unikátní lubrikační gel na vodní bázi pro příjemnější anální hrátky
  • výjimečné veganské složení mimořádné kvality
  • jemná a hebká textura s extrémní dlouhotrvající kluzností
  • jojobový extrakt změkčí a zvláční otvor pro snadnou a uvolněnou penetraci
  • vyrovnává a udržuje správné pH sliznic
  • vhodný i pro citlivou pokožku
  • kompatibilní s erotickými pomůckami i s kondomy

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 100 ml
Složení: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Carbomer, Hydroxyethylcellulose, Cyclopentasiloxane, Sodium Polyacrylate, Sodium Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Potassium Sorbate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Leaf Extract, Dimethicone, Polyglyceryl-3 Caprate, Citric Acid, Disodium Phosphate, Polysorbate 60, Sodium Phosphate
Parametry