Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení

Lubrikační gely

Mezi obecně nejpříjemnější a nejoblíbenější doplňky kvalitního sexuálního prožitku rozhodně patří lubrikanty. I když se v podstatě nejedná o klasické erotické pomůcky, ale o spíše jakési "pomocníky", jejích dopady na spokojený sexuální život jsou výrazné.

Lubrikanty nebo synonymním názvem lubrikační gely vám zajistí mnohem vyšší kluznost jak penisu, tak například i vibrátoru, ke kterým se někdy lubrikanty dodávají už v základním balení. Nejen že tak nedojde k případnému poranění vagíny, které může být velmi nepříjemné, ale jak už jsme mnohokrát zdůraznili, celý sex pro vás bude příjemnější.

Pochopitelně jsou lubrikanty na trhu v mnoha modifikacích, které se liší podle základu. Některé fungují na bázi silikonů, jiné na jednoduchých vodních složkách, ale najdete také lubrikanty obohacené o různé vonné esence pro další zpříjemnění styku. Dnes je v nabídce také mnoho gelů tzv. slíbatelných, které jsou ideální pro orální sex a obsahují složky, které mají kromě vůně i vynikající chuť. Vše záleží spíše na zkušenosti, co vám bude více sedět, a co vám bude příjemnější. V žádném případě se tak nebojte lubrikanty vyzkoušet, protože mohou dát vašemu sexuálnímu životu doslova další rozměr. I na FLAGRANTI je samozřejmě nabízíme.

TOP produkty

Aktivní filtry:
Filtr:
Cenové rozpětí
49
1099
Velikost balení
Značka
Pjur (50)
HOT (22)
JOYDIVISION (20)
NATULI (19)
Secret play (13)
Další značky
Doporučujeme
Nejnižší cena
Nejvyšší cena
Nejnovější
Články