ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Masturbátor TENGA Soft Tube COOL CUP

Masturbátor TENGA Soft Tube COOL CUP

Masturbátor TENGA Soft Tube COOL CUP v měkkém obalu, který lze zmáčknout - výhoda oproti ostatním masturbátorům v pouzdře + chladivý lubrikační gel.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Oblíbený masturbátor Soft Tube COOL CUP od japonské značky TENGA je vyrobený z měkkého gelového materiálu, který je uvnitř opatřen stimulačními výstupky a různým drážkováním. Má zabudovaný zásobník s lubrikačním gelem pro okamžité použití a dlouhotrvající kluznost. Otvorem na vrchu tuby lze regulovat přísun vzduchu, čímž vzniká podtlak a tak dochází k velice intenzivní stimulaci penisu. Odolný a praktický obal umožňuje pohodlnou manipulaci. Tenga Cool Edition obsahuje navíc mentolový lubrikační gel, díky kterému při použití příjemně chladí.

Sílu sevření si řídíte vy sami, což zaručí pocit naprosté kontroly. Větším či menším stiskem masturbátoru si určujete intenzitu stimulace. Záleží to čistě na vás. Nemusíte penis pouze zasouvat a vysouvat – zkuste masturbátor různě natáčet a naklánět dopředu, či dozadu nebo mačkat. Jako když máte na klíně svou partnerku. Masturbátor je na jedno použití.

Parametry:


Barva: modře stříbrná
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 15 cm, hloubka vnitřní 12 cm, vnitřní průměr od 1,5 cm, průměr vnější obalu 7,5 cm, váha 116 g
Náš tip: chcete-li svůj pocit při používání ještě umocnit, můžete vyzkoušet Tenga Vyhřívací tyčinku která masturbátor zevnitř vyhřeje na tělovou teplotu
Pozn.: Tenga Cool Edition obsahuje navíc mentolový lubrikační gel díky kterému při použití příjemně chladí.
Parametry
Napájení:
Zařazení do kategorií
Vagíny, zadečky, masturbátory