Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Masturbátor VeDO Torpedo

Masturbátor VeDO Torpedo

Vodotěsný masturbátor VeDO Torpedo s 10 vibračními a pulzačními režimy. Měkké silikonové tělo a hebký silikonový návlek se stimulační strukturou.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pozor, přímo hleď! Do služby se poslušně hlásí stylová hračka pro opravdová torpéda. Masturbátor VeDO Torpedo v tmavě modré barvě je zde pro vaše maximální potěšení. Jako každý správný mariňák, i tento masturbátor má své výjimečné kvality. Pouzdro je vyrobeno z měkkého silikonu se stříbrnou ozdobou na horní části z odolného ABS plastu. Zadní strana je tvarovaná pevnými vlnkami, které každým zásunem budou masírovat váš penis. Návlek je vyroben z velice jemného a sametově hebkého silikonu, který se o vaši zbraň postará s maximální péčí a pojme až 15 cm. Je otevřený, jeho vstup je roztažitelný díky neuvěřitelné flexibilitě a má vnitřní stimulační texturu zpočátku kuličkového a poté vroubkovaného stylu, čímž perfektně vystihne všechna vaše přání. Ve tmě bude příjemně fialově svítit. V pouzdře naleznete otvor, který zde slouží pro vaše dokonalé potěšení. Stačí totiž přitlačit prstem na průsvitný návlek a okamžitě ucítíte změnu tlaku a intenzivnější pocit rozkoše. Vrchní část Torpeda je ergonomicky tvarovaná, aby se pohodlně držela v ruce a ta mohla snadno ovládat jeho 3 tiché a silné motory. Ty nabízí smyslných 10 vibračních a pulzačních režimů a vybírat můžete ze 6 rychlostí pro každou vibraci. Každé torpédo patří pod vodu, proto je i tento masturbátor vodotěsný a můžete jej použít i ve sprše nebo v bazénu. Dobijete jej pomocí přiloženého USB kabelu.
Každý voják potřebuje svou chvilku soukromí. Vezměte do ruky VeDO Torpedo, namířit a pal ...

Jednoduché ovládání pomocí tlačítka na krku masturbátoru zvládne každý rekrut. Podržte tlačítko power po dobu 4 vteřin pro zapnutí. Vibrace se spustí a krátkými stisky tlačítka power měníte jednotlivé vibrační režimy. Tlačítky + a - pak měníte intenzitu vibrací. Vypnete ho opět dlouhým podržením tlačítka power na 4 vteřiny.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití vyjměte návlek, obraťte jej naruby, opláchněte pod vlažnou vodou a pořádně vysušte. Můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat masturbátor VeDO Torpedo:

  • luxusní masturbátor pro muže s vibracemi
  • kvalitní silikonový materiál a sametově hebký návlek
  • vnitřní texturovaný tunel pro dokonalou stimulaci
  • ergonomicky tvarovaná rukojeť pro pohodlné držení
  • 3 silné a diskrétní motory nabízí 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • 6 rychlostí pro každou vibraci
  • vodotěsný pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, transparentní
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 23,5 cm, průměr 9,5 cm, použitelná délka 15 cm, průměr návleku roztažitelný
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry