ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Mýdlo Bohemia GIFTS Penis 115 g

Mýdlo Bohemia GIFTS Penis 115 g

Ručně vyrobené sexy mýdlo ve tvaru penisu. Jemné složení s glycerinem a bylinným extraktem určeno pro ženy a fantastickou hygienu pro ruce.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Potěšte jakoukoliv dámu originálním a vtipným dárkem. Vyberte pro ni toto luxusní mýdlo Bohemia GIFTS, které vykouzlí úsměv na jejích rtech při každém mytí rukou. Toaletní mýdlo prvotřídní prémiové kvality je s láskou ručně vyrobeno v České republice. Výjimečný tvar penisu s odhaleným žaludem a fenomenální složení na bázi glycerinu s přírodními bylinnými extrakty si ihned oblíbí. Obsahuje výtažek heřmánku pravého, měsíčku lékařského, šalvěje lékařské, kopřivy dvoudomé a břízy bílé. Díky tomu šetrně a účinně myje pokožku, dokonale ji hydratuje a poskytuje mimořádnou péči. Zabraňuje nadměrnému vysušování a zanechá hedvábný a dokonale jemný pocit. Je dermatologicky testované a ke všemu propůjčí svou půvabnou květinovou vůni.
S tímto dárkem uděláte radost každé ženě a nezapomenutelně se jí vryjete do paměti.

Proč si vybrat mýdlo Bohemia GIFTS Penis:

  • unikátní dárek pro ženy s originálním nápadem
  • ručně vyrobené toaletní mýdlo ve tvaru penisu s odhaleným žaludem
  • výjimečné přírodní složení s bylinnými extrakty zanechá kůži jemnou a vláčnou
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje pokožku
  • moderní květinová vůně okouzlí a omámí smysly
  • vykouzlí úsměv na rtech při každém použití

Parametry:


Barva: růžová
Obsah: 115 g
Vůně: květinová
Složení: Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Styrene/Acrylates Copolymer, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Officinalis Extract, Salvia Officinalis Extract, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Parfum, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametry