ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Návlek na penis NS Novelties RENEGADE GLADIATOR blue

Návlek na penis NS Novelties RENEGADE GLADIATOR blue

Silikonový vibrační návlek na penis NS Novelties RENEGADE GLADIATOR blue na dálkové ovládání. 10 vibračních a pulzačních programů.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Sex je zapotřebí občas pořádně oživit nebo obzvláštnit. Návlek na penis NS Novelties RENEGADE GLADIATOR blue potěší oba partnery najednou. Zaujme vás na první pohled svým designem v námořnické modři s lesklým zdobením, v provedení z hypoalergenního silikonu.
Nejedná se o klasický návlek na penis, jak jej známe, ale o vibrační pomůcku na dálkové ovládání, která rozlije své silné vibrace od varlat, přes penis, poštěváček až do vaší jeskyňky. Návlek má roztažitelné průměry, takže bude vyhovovat většině velikostí penisů a varlat. V jeho horní části se hrdě tyčí stimulátor klitorisu pro maximální uspokojení partnerky. Pro přiškrcení varlat slouží poutko, penis pak muž vloží do vodorovného pouzdra.
Návlek má dva motory, které pohánějí celkem 10 stupňů vibrací a pulzací. Ovládat jej můžete jedním tlačítkem přímo na této pomůcce nebo dálkovým ovladačem, kde jsou tlačítka dvě. Pro zapnutí i vypnutí pomůcky je vždy nutné delší přidržení, pro změnu vibrací stačí krátký stisk. Každá zábava nabere na obrátkách, když použijete lubrikant. Vždy však zvolte jen gely na bázi vody. Po společných chvílích dopřejte návleku očistu teplou vodou a antibakteriálním mýdlem. Přiloženým USB kabelem dobijete NS Novelties RENEGADE GLADIATOR pro vaše vášnivé chvíle plné bouřlivých orgasmů.

Proč si vybrat návlek na penis NS Novelties RENEGADE GLADIATOR blue:

  • neobvyklé pojetí párové erotické pomůcky
  • možnost dálkového ovládání
  • vyrobeno z hebkého silikonu
  • navlečení na penis i varlata
  • 10 vibračních a pulzačních módů
  • vhodné jako dárek
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: délka návleku 9 cm, průměr návleku i smyčky na varlata je roztažitelný, délka stimulátoru klitorisu 5 cm, průměr 3,2 cm
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: pouze lubrikační gely na bázi vody
Parametry
Zařazení do kategorií