ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Olej masážní Earthly Body Skinny Dip Cotton candy & Vanilla

Olej masážní Earthly Body Skinny Dip Cotton candy & Vanilla

100% přírodní masážní olej Earthly Body Skinny Dip z kvalitních surovin s neutrální vůní. Jemná textura nelepí, hydratuje a pečuje o pokožku.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dopřejte si romantickou předehru a fantastickou péči i o tu nejcitlivější pokožku. Tento masážní olej Earthly Body Skinny Dip Cotton candy & Vanilla je přesně to, co vám nesmí chybět ve vaší ložnici. Unikátní masážní olej je vytvořen z čistě přírodních surovin. Obsahuje kvalitní komponenty jako je především olej z konopných semen, hroznových semen, mandlového a sezamového oleje. Má výjimečně jemnou texturu, nelepí a nevytváří mastný dojem. Perfektně se vstřebává, dokonale hydratuje a zanechává pokožku jemnou a vláčnou. I přes to poskytuje dlouhotrvající kluznost vhodnou k masáži celého těla. Obsah vitamínu E vyživuje vaši kůži a navrací jí její pružnost, takže bude v té nejlepší péči jako v bavlnce. Tento olej je bez vůně, resp. nabídne pouze své přirozené vůně z éterických olejů aby vyniklo vaše vlastní pižmo.
Nasedněte na vlnu naprosté pohody a dopřejte své polovičce luxusní relax. Sladká odměna vás jistě nemine.

Proč si vybrat olej masážní Earthly Body Skinny Dip Cotton candy & Vanilla:

  • unikátní masážní olej čistě z přírodních složek
  • nedráždí ani nelepí a nezanechává mastný pocit
  • dlouhotrvající kluznost a perfektní hloubková hydratace pokožky
  • vhodný i pro tu nejcitlivější pokožku
  • neutrální přirozená vůně olejů pro vnímání těla partnera

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 237 ml
Složení: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Parfum, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Coumarin, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral
Parametry