ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Gel Orgie Hemp Intense Orgasm Gel 15 ml

Gel Orgie Hemp Intense Orgasm Gel 15 ml

Gel Orgie Hemp Intense Orgasm s obohacujícím konopným olejem je určen ženám i mužům. Vyvolává pocit jemného brnění, zahřátí i chlazení.
Varianta:
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Je pro vás někdy dosažení orgasmu těžké? V dnešní uspěchané době je někdy nemožné přestat myslet na práci nebo starosti všedního dne. Ať už uvítáte šikovného pomocníka, který vám s uspokojením pomůže nebo si jen chcete vaše postelové radovánky ozvláštnit, s tímto gelem Orgie Hemp Intense Orgasm Gel v objemu 15 ml nešlápnete vedle. Gel je určen ženám i mužům a zajistí nevšední prožívání vašeho milostného aktu. Originální složení způsobuje vzrušující mravenčení a může zesílit orgasmus. Gel je obohacen o pečující konopný olej, který pomáhá zvlhčit pokožku a předchází tak jejímu podráždění. Užívejte si hodiny a hodiny sexu, aniž pocítíte jakýkoliv diskomfort v oblasti genitálií. Gel také má hřejivý nebo ochlazovací efekt, toto vnímání je individuální. Ideální společník na vaše erotické masáže intimních míst, stačí opravdu pár kapek a můžete se těšit na zcela nové vnímání vašich dotyků. Snadno jej smyjete teplou vodou. Pouze pro vnější použití. Umožňuje použití s erotickými pomůckami a kondomy. Malá velikost se vleze do každé kabelky nebo kosmetické taštičky.
Užijte si vaši zvýšenou touhu s tímto hedvábným stimulantem.

Proč si vybrat gel Orgie Hemp Intense Orgasm Gel 15 ml:

  • unikátní intimní gel pro kvalitnější orgasmus a intenzivní prožitky
  • pro ženy i muže
  • způsobuje vzrušující mravenčení a může zesílit orgasmus
  • s pečujícím konopným olejem
  • kompatibilní s erotickými pomůckami a kondomy
  • malé balení vhodné do každé kabelky

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 15 ml
Složení: Aqua, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Saccharin, Hemp Seed Oil, Niacinamide, Aminomethyl Propanol, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Acmella Oleracea Extract, Vanillyl Butyl Ether, Limonene, Linalool, Isopentyldiol, Menthyl Lactate, Geraniol, 2-Aminobutanol, Ci 19140, Ci 42090
Parametry