ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Pěnivé koule do koupele Bohemia GIFTS Pivrnec 2 x 100 g

Pěnivé koule do koupele Bohemia GIFTS Pivrnec 2 x 100 g

Šumivé koule do koupele s extrakty z pivních kvasnic a chmele potěší každého milovníka piva. Nabídnou luxusní relaxační wellness přímo u vás doma.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Slyšeli jste už o pivních lázních? Vytvořte si wellness přímo ve vaší koupelně a objevte tyto fenomenální pěnivé koule do koupele Bohemia GIFTS Pivrnec. Originální šumivé bomby, které vykouzlí jedinečnou a uvolněnou atmosféru a díky kterým si vychutnáte relaxační chvilku naplno z pohodlí vašeho domova.
Tato sada dvou koulí jsou s láskou ručně vyrobeny v České republice. Efektivně šumí a zároveň se rozpouští do koupele, kde uvolňují velmi jemné mycí a pěnivé látky. Díky tomu šetrně a přesto účinně myjí a vytvoří bohatou pěnu. Jejich unikátní složení s přidanými extrakty z pivních kvasnic a chmele báječně pečují o vaši pokožku. Pomáhá zabraňovat nadměrnému vysušování a zanechá kůži vláčnou a pružnou. Kvasnice a chmel jsou také známé pro své hydratační a antiseptické účinky díky vysokému obsahu proteinů, lipoidů, vitamínů a dalších prospěšných látek. Na vaně navíc nezůstanou žádné mastné usazeniny a propůjčí vám svou osvěžující citronovou vůni. Stačí přidat kouli do napuštěné lázně a nechat rozpustit. Po koupeli se osprchujte čistou vodou.
Udělejte si radost a vnímejte pivo také jinak, než jen vnitřním užitím.

Proč si vybrat pěnivé koule do koupele Bohemia GIFTS Pivrnec:

  • unikátní dárkový balíček se dvěma originálními kuličkami do koupele
  • špičková tělová kosmetika pro každého milovníka piva v jedinečné šumivé bombě
  • kvalitní ingredience obohaceny o fantastické pivní kvasnice a extrakt chmele bohaté na vitamíny
  • báječně pečují o pokožku a vytvoří relaxační koupel s pěnou
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratují
  • zjemňují a zanechávají vláčný a pružný pocit
  • smyslná citronová vůně osvěží i okouzlí a navodí vzrušující atmosféru

Parametry:


Barva: žlutá
Obsah: 2 x 100 g
Vůně: citronová
Složení: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapioca Starch, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Propylene Glycol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 19140, Cl 16255
Parametry