ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Podprsenka BRACLI VIENNA černá

Podprsenka BRACLI VIENNA černá

Elegantní podprsenka z krajky Leavers a průhledné síťoviny s většími oky. Poloodhalené košíčky bez kostic a bez výplně s pružnými proužky pohodlné na nošení.
Vyberte si velikost:
Doprava zdarma
2 399 Kč
Popis zboží

Dokážete si představit, že by vaše spodní prádlo nedráždilo pouze vaši drahou polovičku, ale také vás samotné? Unikátní značka luxusního prádla BRACLI spojila příjemné s užitečným a vyvinula dokonale elegantní prádlo, které originálním a jedinečným způsobem stimuluje vaše citlivé intimní partie každičkým pohybem a to naprosto diskrétně. Rozviňte svou fantazii a nechejte své prožitky pohltit vás do doposud neobjevené erotické dimenze plné vášně.

Pořídila jste si speciální spodní prádlo se stimulačními perlami, avšak chcete svůj vzhled doladit k dokonalosti? Pak obohaťte svůj šatník o kousek, který k vašim kalhotkám perfektně padne. Podprsenka BRACLI VIENNA v tajemné černé barvě nechá váš protějšek propadnout tomu nejsmyslnějšímu pokušení. Nadchne vás hned na první pohled a přinese do ložnice neodolatelnou atmosféru. Spodní široký lem podprsenky je ušitý z exkluzivního saténovýho hedvábí, které se skvěle snoubí s prostorem pod dekoltem, aby ozdobil hluboký výstřih, který bude natolik atraktivní, že magneticky přitáhne pozornost vašeho protějšku. Měkké košíčky bez kostic a bez výplně jsou ušity z hebké síťoviny v kombinaci s jemným průhledným tylem, který je zdoben vyšívaným vzorem z lesklé nitě, jež nádherně září na těle. Fantastický moderní střih na jedno ramínko za krk vám nabídne odhalená ramena a šíje, což přímo vybízí ke sladkým horkým polibkům a dotekům. Krásně pružný materiál obepne vaše tělo a skvěle se přizpůsobí vašim křivkám. Zapíná se vzadu na kovovou přezku v barvě růžového zlata, která dodá tomuto modelu dávku luxusu. Ramínka jsou nastavitelná, aby vám perfektně padla a dají se odepnout prostřednictvím malého háčku. Udělejte si čas a mrkněte na další nabídku prádla této úžasné značky zde.
Proměňte se v neuvěřitelnou svůdnici. Vaše láska vám bude ležet u nohou.

Proč si vybrat podprsenku BRACLI VIENNA:

  • výjimečné erotické prádlo v naprosto nezaměnitelném designu
  • velmi kvalitní pružný materiál a moderní střih se perfektně přizpůsobí křivkám
  • nejjemnější hedvábí v kombinaci s průhlednou síťovinou a tylem vyšívaným lesklou nití
  • půvabný vzor vyniká na měkkých košíčcích bez kostic a bez výplně
  • hluboký výstřih navodí svůdnou atmosféru
  • jedno nastavitelné ramínko za krk nabídne horké polibky i doteky na ramenou
  • zapínání vzadu na zlatou kovovou sponu
  • mimořádně pohodlná na nošení
  • nabízíme ve velikosti S, M, L a PLUS

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: výšivka 73% polyamid, 27% elastan, saténové gumičky 79% polyamid, 21% elastan, tyl 85% polyamid, 15% elastan, hedvábí 93% hedvábí, 7% elastan
Velikost: S, M, L, PLUS

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
výšivka 73% polyamid, 27% elastan, saténové gumičky 79% polyamid, 21% elastan, tyl 85% polyamid, 15% elastan, hedvábí 93% hedvábí, 7% elastan 
Články