ZLATÝ DɊ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Postroj Obsessive Elianes červený

Postroj Obsessive Elianes červený

Smyslný doplněk nejen k erotickému prádlu z hedvábně jemné tkaniny, která vyniká pružností a perfektně se přizpůsobí postavě. Široké proužky okoření vᚠvzhled, zatímco nastavitelné popruhy perfektně přizpůsobíte svým preferencím. Proužky na stehna imitují podvazky a zvyšují sebevědomí.
495 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemná elastická tkanina prvotřídní kvality v podobě širokých proužků
  • odolný a vysoce pružný materiál se perfektně přizpůsobí tělu
  • imitace podvazků ozdobí stehna a dodají vzrušující sebevědomí
  • rozkošný detail v podobě zlatého srdíčka na bříšku
  • zapínání vzadu na řadu háčků

Popis produktu:

Doplňte svůj outfit a okořeňte ještě více atmosféru plnou touhy a nezkrotné vášně. Tento fantastický postroj ozdobí nejen vaše tělo, ale také dodá jedinečný styl vašemu erotickému prádlu. Vyjadřuje dokonalou smyslnost se špetkou žhavého dobrodružství a dodává vzrušující sebevědomí. Souprava není součástí balení.

Materiál a vzhled:

Elegantní postroj v červené barvě je ušit z hedvábně jemné tkaniny prvotřídní kvality, která vyniká svou pružností, takže se perfektně přizpůsobí vaší postavě, vyzdvihne krásu vašich křivek a pohladí vaši pokožku s neuvěřitelnou něžností. Luxusní geometrické vzory díky širokým páskům ozdobí vaše tělo. Ke všemu jsou nastavitelné, aby skvěle padly a dopřály vám pohodlí. Imitace podvazků obepne vaše stehna a skvostné zlaté srdíčko na bříšku rozvine romantickou náladu. Zapíná se vzadu na řadu háčků.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Články