ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Proerecta LONG 60 kapslí - expirace 8/23

Proerecta LONG 60 kapslí - expirace 8/23

Balení 60 kapslí Proerecta LONG pro dlouhodobé užívání. Zvýší krevní oběh, nabízí lepší, pevnější a stabilnější erekci. Obsah přírodního složení a vitamínů.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Spoustu rušivých elementů, jako je například únava, stres, strach, nejistota nebo obava ze selhání může mít za následek potíže s erekcí. To vám jistě na sebevědomí nikterak nepřidá. Vyhněte se těmto situacím a dopřejte svému vědomí fakt, že jste muž s velkým M, který v intimním životě ještě rozhodně neskončil. Proerecta LONG je balení 60 tablet pro dlouhodobé užívání, které vám pomůže s pevnou a stabilní erekcí. Nikdy tak nebudete překvapen, ale naopak připraven. Podporuje správnou mikrocirkulaci krve a stará se o správnou kardiovaskulární činnost. Nemějte ovšem zbytečné obavy. Tento výrobek je k sehnání bez lékařského předpisu a prochází přísnými bezpečnostními testy. Navíc vás jistě potěší jeho unikátní přírodní složení. Obsahuje extrakty z macy, hroznových semen, dále pak je podpořen obsahem zinku, hořčíku, L-Argininu, L-Citrulinu a dalšího mixu vitamínů. Všechny tyto ingredience se zaměřují na celkové sexuální zdraví, zvýšení libida, fyzické výkonnosti, správnou funkci oběhového systému a pohlavních orgánů. Také mají vliv na normální hladinu testosteronu a plodnost. Více než 90% mužů hlásí pozitivní účinky.
Nenechte nic náhodě. Podpořte váš sexuální apetit a mějte zdravou a správnou funkci vašeho penisu. Oceníte to vy, vaše mysl i váš protějšek.

Užívejte pravidelně 2 kapsle denně, minimálně 60 dní nepřetržitě. Zapijte dostatečným množstvím vody. Nepřekračujte dávkování dvou tobolek za den. Neužívejte společně s jiným doplňkem stravy obsahující stejné složky. Není určeno jako náhrada stravy. Produkt není vhodný pro děti, těhotné a kojící osoby a muže s kardio-cévními potížemi. Skladujte v suchu a chladu mimo dosah dětí.

Proč si vybrat Proerecta LONG 60 kapslí:

  • dlouhodobý doplněk stravy pro muže s erektivními potížemi
  • unikátní přírodní složení s extrakty bylin a vitamínů
  • podporuje normální krevní oběh zkvalitňující a zpevňující erekci
  • zvyšuje sebevědomí i výkonnost a pomáhá proti stresu a zátěži
  • správná funkce pohlavních orgánů a celkového sexuálního zdraví
  • přes 90% mužů hlásí pozitivní efekt

Parametry:


Obsah: 60 tobolek
Dávkování: 2 tobolky denně, doporučený měsíc nepřetržitého užívání
Složení: Maca peruánská extrakt (Lepidium Meyenii), L-Citrulin, Hořčík (Bisglycinát, Oxid), Extrakt z hroznových jader, Vitamin C, Niacin, Citrát zinečnatý, Vitamin E, Vitamin B6, Vitamin D3, Stearan hořečnatý, HPMC (kapsle)
Parametry