ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Punčochy Obsessive HEAVENLLY tělové

Punčochy Obsessive HEAVENLLY tělové

Doplňte svůj sexy set o tyto skvostné tělové punčochy, které ozdobí vaše stehna smyslnou širokou krajkou s nádhernými motivy malých květů, které vyniknou a vyzdvihnou krásu nohou. Jsou ušity z hedvábně jemné tkaniny s vysokým obsahem lycry, báječně se přizpůsobí a jsou samonosné.
349 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemná tkanina s obsahem lycry
  • elastický materiál se skvěle přizpůsobí
  • široká vyšívaná krajka s motivy malých kytiček smyslně ozdobí stehna
  • perfektně doplní vaše prádlo a povzbudí intimní představivost
  • díky silikonovému proužku jsou samonosné a nepotřebují podvazkový pás

Popis produktu:

Milujete bílé erotické prádlo a hledáte k němu doplněk, který by byl pomyslnou třešničkou na dortu? Neváhejte ani minutu a slaďte se ve výjimečném stylu s těmito luxusními punčochami. Prvotřídní kvalita a dokonalý design vás potěší a promění vás v neodolatelnou královnu noci. Pokud vám k dokonalosti něco chybělo, pak je to právě tento smyslný kousek. Punčochy jsou samonosné díky silikonovému proužku, takže nepotřebujete podvazkový pás a budou se perfektně hodit i k jakýmkoliv šatům, a to i těm svatebním. Kalhotky nejsou součástí balení.

Materiál a vzhled:

Punčochy tělové barvy jsou ušity z hedvábně jemné tkaniny a díky vysokému obsahu lycry jsou velmi pohodlné a výjimečně pružné, aby dokonale obepnuly vaše nohy. Také vám nabídnou sametový pocit, abyste cítila komfort každou minutou. Výrazně široká vyšívaná krajka sněhově bílé barvy s motivy malých kytiček působí nevinně, avšak neuvěřitelně přitažlivě. Báječně ozdobí vaše stehna, která díky ní získají atraktivní vzhled.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
85% polyamid, 15% elastan 
Články