ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Punčochy Obsessive LACELOVE červené

Punčochy Obsessive LACELOVE červené

Svůdné tělové punčochy se širokou sexy červenou květinovou krajkou z hedvábně jemné tkaniny báječně ozdobí vaše stehna. Obsah lycry nabízí vysoký komfort a pohodlný pocit. Elastický průsvitný materiál se perfektně přizpůsobí vašim nohám.
339 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemná tkanina s obsahem lycry
  • široká květinová krajka ozdobí stehna a podnítí fantazii
  • průhledný tělový design
  • elastický materiál se skvěle přizpůsobí
  • určeny pro podvazkový pás

Popis produktu:

Okořeňte svůdný večer a doplňte svůj vzhled vašeho vybraného sexy prádla. Proměňte vaše rande v jedinečné a vezměte si na sebe tyto nezapomenutelné punčochy, které vám oběma vyrazí dech. Jsou určeny k podvazkovému pásu, jelikož nejsou samodržící, avšak perfektně se přizpůsobí vašim nohám a báječně ozdobí vaše stehna. Podvazkový pás není součástí balení.

Materiál a vzhled:

Punčochy bez zesílené špičky transparentní tělové barvy budou naprosto diskrétní pod jakoukoliv delší sukní. Jsou ušity z hedvábně jemné tkaniny a díky vysokému obsahu lycry jsou výjimečně pružné, aby dokonale obepnuly vaše nohy. Poodhalte svá stehna, která probudí smysly ve vašem protějšku díky nádherné široké květinové krajce sexy červeného odstínu. Díky tomu můžete vyzdvihnout jakékoliv červené krajkové prádlo, které s nimi následně podtrhne vaši výjimečnost.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
85 % polyamid, 15 % elastan 
Články