ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino

Sada Kvitok VÁNOČNÍ VEČER dárkový set - expirace 11/22

Přírodní kosmetika prvotřídní veganské kvality pro dokonalou péči o tělo. Krém, tělový balzám a esenciální olej s báječnou vůní Vánoc v dárkovém balení.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Darujte své drahé polovičce dokonalou sváteční pohodu, objevte sílu přírody a kouzlo jejích fascinujících účinků. Vychutnejte si unikátní přírodní kosmetiku značky Kvitok, která je z láskou a něhou vyráběná na Slovensku. Podle filozofie této rodinné firmy si zakládá na prvotřídní kvalitě, jednoduchém a transparentním složení vybraných ingrediencí, poctivosti, upřímnosti a v konečném důsledku také na spokojenosti zákazníků, kteří této značce důvěřují. Poznejte i vy jedinečný efekt výtažků z bylin a rostlin, který se nenachází jen na krásných obalech, ale především uvnitř produktů, které dodají vašemu tělu a pokožce neuvěřitelný zdravotní efekt. Recepty pochází nejen z prastarých lidových léčitelských knih, ale jsou propojeny se skutečnou vědeckou prací a poznatky. Ke všemu značka Kvitok používá výhradně veganské složky bez parfémů, umělých barviv a konzervantů a také dbá na ochranu životního prostředí, takže jsou veškeré obaly recyklovatelné a snižují tak negativní stopu na naší planetě.

Představujeme vám výjimečnou sadu Kvitok VÁNOČNÍ VEČER v exkluzivním dárkovém balení, které potěší ženy každého věku, dopřeje jim nezapomenutelné příjemné prožití svátků a rozproudí rozkošnou vánoční atmosféru.
Dopřejte svému tělu po uvolňující koupeli nezapomenutelnou péči a použijte tento vymazlený šlehaný tělový krém, který vaše tělo povznese na obláček úžasné pohody. Jedinečný koktejl mandlového a avokádového oleje a bambuckého másla v té nejvyšší kvalitě pomůže zvláčnit vaši pokožku, pomáhá proti popraskané a suché kůži a změkčuje ztvrdnutí pokožky na loktech a chodidlech. Také účinně pomáhá například s elasticitou pokožky rostoucího bříška při těhotenství. Má skutečně nadýchanou konzistenci, která se perfektně nanáší, roztírá a vstřebává. Vitamín E pak zpomaluje známky stárnutí. Díky bohatému obsahu esenciálních olejů pomeranče, skořice a hřebíčku připomene smyslnou náladu v kruhu nejbližších, působí proti depresím a stresu, uvolňuje, uklidňuje a přinese vám klid.

Každý dárek potěší, když jej můžete prozkoumat společně. K tomu poslouží tuhý tělový balzám, který se po styku s pokožkou promění na jemný masážní olej, jež provoní vaše představy půvabným vánočním kořením a zpříjemní vaše intimní chvilky ve dvou. Jeho hedvábně jemná konzistence se perfektně roztírá, nepůsobí mastně a skvěle hydratuje pokožku, kterou zanechá jemnou a vláčnou. Je ideální pro suchou a tvrdou pokožku, kterou změkčuje a díky vysokému obsahu kakaového másla redukuje vznik strií a také napomáhá regulovat tvorbu tmavých skvrn na kůži. Aromaterapie v kombinaci s uvolňující masáží tak pohladí na těle i na duši.

V neposlední řadě podtrhněte celé tajemství vaší magické noci a dopřejte si okouzlující vůni zimních časů po celé místnosti. K tomu vám postačí přidat pár kapek esenciálního oleje do vaší aromalampy nebo difuzéru. Celou místností se tak rozvine luxusní nádech koření a pomeranče, která vám připomene období pohody a rodinných zážitků. Směs je samozřejmě čistě přírodní.
Dopřejte si báječnou a dechberoucí ozdravnou kůru, která se zasadí o vaši dobrou náladu přes celé vánoční období. Znovu propojte své tělo s ryzí přírodou a hlavně ...rozkveťte do krásy...

Proč si vybrat sadu Kvitok VÁNOČNÍ VEČER:

  • unikátní luxusní kosmetika slovenské výroby pocházející z čisté přírody a vědeckých poznatků
  • sada vhodná pro ženy v každém věku potěší tělo i mysl
  • jedinečné složení vybraných veganských ingrediencí prvotřídní kvality
  • obsah vzácných olejů a léčivých éterických olejů šetrně čistí a pečuje o pokožku
  • okouzlující vůně vánočního koření se sladkým nádechem šťavnatého pomeranče pozitivně působí na psychiku
  • bez umělých barviv a konzervantů
  • pomáhá regulovat strie a tmavé skvrny na pokožce a poskytuje jí vláčnost
  • perfektně hydratuje a nevysušuje pokožku
  • postará se o příjemné a pohodové svátky
  • ideální jako vánoční dárek

Parametry:


Barva: bílá
Vůně: kořeněná
Obsah: krém 60 ml, balzám 40 g, olej 10 ml
Složení: tělový krém - Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Tocopherol - Helianthus Annuus Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Cinnamomum Zeylanicum Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, *Eugenol, *Cinnamal, *Linalool, *Benzyl Benzoate, *Limonene, tělový balzám - Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Helianthus Annuus Seed Oil and Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Cinnamomum Zeylanicum Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, *Eugenol, *Cinnamal, *Linalool, *Benzyl Benzoate, *Limonene, esenciální olej - Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Cinnamomum Zeylanicum Oil, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, *Eugenol, *Cinnamal, *Linalool, *Benzyl Benzoate, *Citral, *Limonene
* přirozeně se vyskytující v silicích
Parametry