Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Sada You2Toys POWERBOX Mens kit

Sada You2Toys POWERBOX Mens kit

Sada You2Toys POWERBOX Mens kit pro muže obsahující vakuovou pumpu s odnímatelným vibračním vajíčkem, anální kolík, erekční kroužek, mini vagínka.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Čtyřdílní sada erotických pomůcek pro muže POWERBOX Mens kit z kolekce You2Toys. Najdete v ní vše co potřebujete k vašim dokonalým sólo hrátkám. Nevylučuje se však ani použití ve dvou, spolu s partnerkou!

1. Transparentní modrá vakuová pumpa s odnímatelným vibračním vajíčkem na kabelové dálkové ovládání dodá bezprostřední sílu vašemu penisu a efektivní mužnou sílu vašemu sebevědomí. Tato pumpa má vypouštěcí ventil a sedm režimů vibrací, které můžete jednoduše ovládat pomocí jediného tlačítka.
2. Další hračkou v tomto ero-boxíku je malý masturbátor do ruky se vstupem ve tvaru vagíny a věrně vytvarovanými stydkými pysky. Vnitřní tunel tohoto masturbátoru je texturovaný, pro co nejvěrnější prožitek, průměr je velmi flexibilní, přizpůsobí každé velikosti penisu.
3. Třetím pomocníkem z této soupravy při vašich intimních hrátkách je anální, modrý-transparentní kolíček, který je navíc i vibrační, což ocení zejména milovníci análního potěšení. Jeho tvar se kuželově rozšiřuje, což je pro anální pomůcky příznačné. Na konci je rozšířená základna oddělující funkční část od regulace intenzity vibrací. Svými rozměry bude vyhovovat spíše méně zkušeným uživatelům.
4. A poslední, neméně zajímavou pomůckou je roztažitelný, erekční kroužek na penis, pro udržení erekce a oddálení ejakulace, ve stejné barvě jako mini masturbátor.

Proč si vybrat sadu You2Toys POWERBOX Mens kit:

  • výběr ze čtyř různých pomůcek pro ještě více zábavy
  • vše co potřebujete pro vzrušující hrátky s partnerem
  • kvalitní a pružný (přizpůsobivý) materiál
  • snadná údržba, lehce omyvatelné

Parametry:


Barva: modrá transparentní, bílá
Materiál: ABS, TPE, PVC, SAN bez ftalátů podle nařízení EU REACH
Rozměry: vakuová pumpa - celková délka 20 cm, hloubka vložení 19 cm, průměr válce 5,7 cm, délka hadice 24 cm, délka kulky 5,5 cm; masturbátor s pysky a texturovaným kanálem (celková délka 10 cm, průměr je velmi roztažitelný); modrý transparentní vibrační anální kolík (celková délka 11,7 cm, hloubka vkládání 9,5 cm, průměr max. 3 cm); kroužek na penis (průměr 0,6 cm - velmi elastický), tloušťka 1,2 cm
Baterie: 2 x AAA, 3 x LR44
Parametry
Zařazení do kategorií