ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Šaty Noir HANDMADE F309 Fantasy černé

Šaty Noir HANDMADE F309 Fantasy černé

Fantastické, přitažlivé a maximálně svůdné krátké šaty z neuvěřitelně pružné a pevné imitace kůže. Odhalená záda a půvabný rozparek na zádech s korzetovým vázáním nabídne jedinečný sexy design a přilnavá krátká sukně báječně vytvaruje zadeček. Jsou vhodné na sebevědomé rande i pro BDSM příznivce.
Doprava zdarma
1 395 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • luxusní vysoce pružná a zároveň pevná imitace kůže
  • přitažlivý matný vzhled bude vhodný také pro BDSM hrátky
  • perfektně se přizpůsobí tělu a vyzdvihnou sexy křivky
  • elegantní límeček a krátké rukávy na ramenou
  • odhalená záda a jedinečný sexy rozparek s korzetovým vázáním probudí touhu
  • krátká přiléhavá sukně podpoří krásu zadečku

Popis produktu:

Hledáte originální šaty, které probudí intimní fantazii ve vašem protějšku, dodají vám sebevědomí a budou tak projevovat váš nekompromisní styl? Pak vám tyto neuvěřitelně atraktivní sexy šaty vykouzlí spokojený úsměv na tváři. Z přední strany budete odvážná business manažerka, která ví co chce a zezadu svůdnice, která ví, jak zapůsobit na muže.

Materiál a vzhled:

Tyto smyslné šaty v exkluzivním designu sexy černé barvy jsou ušity z imitace kůže, která vyniká jedinečnou pružností, takže se perfektně přizpůsobí vašim křivkám a vyzdvihne krásu vašeho těla. Vysoce kvalitní zpracování matného charakteru nabídne odolný a pevný materiál, který je velmi pohodlný na nošení. Mají malý límeček s kratšími rukávy na ramenou a z přední strany jsou zahalené, ovšem s přiznaným švem zvýrazňující vaše přednosti. Zezadu pak překvapí zapínáním na řadu háčků, které následně přechází k odhaleným zádům s půvabným rozparkem s korzetovým vázáním, které muži milují. Přiléhavá krátká sukně má délku tak akorát pod zadeček, takže přiláká pohledy plné touhy.
DŮLEŽITÉ: pro Noir HANDMADE existuje samostatná tabulka velikostí!

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
76% polyester, 24% elastan 
Články