Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Souprava Baci Lingerie STRAPPY BRA, GARTER & PANTY zelená

Souprava Baci Lingerie STRAPPY BRA, GARTER & PANTY zelená

Výjimečná třídílná sexy souprava erotického prádla z hedvábně jemné a měkké síťoviny. Podprsenka bez kostic a bez výplně, podvazkový pás a svůdná tanga.
Barva:
Vyberte si velikost:
869 Kč
Popis zboží

Cítit se být sexy musíte především uvnitř, ovšem není na škodu podpořit svůj sex-appeal také zvenčí. Oblečte si tedy toto neuvěřitelně smyslné spodní prádlo a sledujte, jak bude teplota v místnosti strmě stoupat. Třídílná souprava Baci Lingerie STRAPPY BRA, GARTER & PANTY ve smaragdově zelené barvě vás promění v neodolatelnou svůdnici. Disponuje podprsenkou, podvazkovým pásem a odpovídajícími tangy. Souprava je ušitá z hedvábně jemné tkaniny, která je dokonale měkká, výjimečně pružná a perfektně se přizpůsobí vašim křivkám. Vyzdvihne vaše přednosti a budete se v ní cítit jako na obláčku. Střih s vysokým pasem navíc poskytne optický zeštíhlující efekt. Podprsenka bez kostic a bez výplně vás okouzlí na první pohled a dopřeje vám mimořádné pohodlí při nošení. Průsvitná dekorativní síťovina podpoří pikantní fantazii vašeho protějšku a vytvoří tajemnou náladu. Dva proužky doplní báječný vzhled vašeho výstřihu, který bude skvěle vypadat také pod běžným oblečením. Tenkými nastavitelnými ramínky si upravíte přesnou velikost a zapíná se vzadu na klasické háčky. Podvazkový pás střídá vzory sítě s elegantními proužky s okénky, které ozdobí vaše bříško. Navíc mají široké podvazky, díky čemž nepotřebujete punčochy, ale efekt zůstane, jako byste je na sobě měla. Rovněž je můžete upravit pomocí plastových jezdců. Tanga s vysokým pasem vkusně zahalí nejintimnější oblast a zvýrazní vaše pozadí, aby byl zadeček prvkem magnetické přitažlivosti. Bavlněná podšívka v rozkroku vám navíc dodá maximální komfort.
Překvapte partnera svým vysokým sebevědomím a nádherným tělem ve skvostném prádle. Nic ho nevzruší tolik, jako vás spatřit a večer tak nabere zcela nový spád.

Proč si vybrat soupravu Baci Lingerie STRAPPY BRA, GARTER & PANTY:

  • dokonale svůdné a zároveň elegantní erotické prádlo vhodné pro smyslné večery
  • výjimečně pružná sametově jemná a měkká tkanina
  • kombinace dekorativní síťoviny s tenkými proužky navnadí fantazii protějšku
  • perfektně se přizpůsobí a střih s vysokým pasem nabídne optický zeštíhlující efekt
  • podprsenka bez kostic a bez výplně podpoří vzhled dekoltu a dopřeje pohodlí
  • podvazkový pás s integrovanými podvazky bez nutnosti nošení punčoch
  • nastavitelná ramínka i podvazky pro přesnější úpravu velikosti
  • báječná tanga s vysokým pasem a bavlněnou podšívkou v rozkroku
  • nabízíme ve velikosti S/M, M/L a XL/2XL

Parametry:


Barva: zelená
Materiál: 95% nylon, 5% elastan
Velikost: S/M, M/L a XL/2XL

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
95% nylon, 5% elastan 
Články