ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Souprava Obsessive Chic Amoria černá

Souprava Obsessive Chic Amoria černá

Jedinečná dvoudílná sexy souprava z hedvábně jemné a pružné saténové tkaniny v kombinaci s průsvitným tylem. Jedinečný střih podprsenky s kosticemi dodá poprsí fascinující tvar a nabídne hluboký dekolt. Svůdné kalhotky vyzdvihnou krásu zadečku a mají bavlněnou podšívku pro maximální komfort.
995 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemná saténová tkanina s průsvitným tylem prvotřídní kvality
  • odolný a pružný materiál se perfektně přizpůsobí tělu
  • podprsenka s kosticemi dodá tvar ňadrům
  • nastavitelná ramínka a hluboký výstřih zajistí atraktivní vzhled
  • vzrušující kalhotky luxusního střihu vyzdvihnou krásu zadečku
  • bavlněná podšívka v rozkroku pro váš maximální komfort

Popis produktu:

Chcete doma naladit rozkošnou atmosféru s pikantním nádechem a užít si nezapomenutelný večer plný vášně a nezkrotné touhy? Objevte magnetickou přitažlivost díky této výjimečné erotické soupravě a nechejte na sebe působit neopakovatelný magický okamžik. Dvoudílná souprava úžasného střihu zahrnuje jedinečnou podprsenku a fascinující tanga, která zaručí obdivné pohledy a nenechají nikoho chladným.

Materiál a vzhled:

Neuvěřitelně elegantní souprava v sexy černé barvě je ušita z hedvábně jemného saténu v kombinaci se sametovým průsvitným tylem, který okouzlí svými rafinovanými průstřihy. Vysoce kvalitní tkanina nabídne pevný, avšak přesto pružný materiál, který se perfektně přizpůsobí vaší postavě, vyzdvihne krásu vašich křivek a pohladí vaši pokožku s neuvěřitelnou něžností. Podprsenka s měkkými košíčky a kosticemi mimořádně vytvaruje vaše ňadra k dokonalosti a vytvoří hluboký výstřih. Samozřejmostí jsou nastavitelná ramínka. Unikátní kalhotky, ve kterých bude váš zadeček doslova k nakousnutí, mají stříbrný šperk na předním panelu a bavlněnou podšívku v rozkroku pro váš maximální komfort.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
94% polyamid, 6% elastan 
Články