ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Souprava Obsessive Nesari černá

Souprava Obsessive Nesari černá

Fascinující dvoudílná erotická souprava z hedvábně jemného saténu a stylového tylu s menšími očky. Podprsenka s volnými košíčky bez kostic nabídne pohodlí, dvojitá ramínka, hluboký výstřih a zlatý decentní šperk zajistí pikantní vzhled. Svůdná tanga se sexy střihem perfektně vyzdvihne krásu zadečku.
895 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemný satén v kombinaci se sametovým tylem s menšími očky
  • odolný a vysoce pružný materiál prvotřídní kvality se perfektně přizpůsobí tělu
  • pikantní sexy design dvojitých ramínek a proužků kalhotek
  • košíčky bez výplně a bez kostic pro mimořádné pohodlí
  • hluboký výstřih s decentním zlatým šperkem ozdobí dekolt
  • stylová tanga moderního střihu podpoří krásu zadečku
  • bavlněná podšívka v rozkroku pro maximální komfort

Popis produktu:

Udělejte radost sobě i svému partnerovi a doplňte svůj přirozený sex-appeal o jedinečné erotické prádlo, které povznese pikantní atmosféru a podpoří krásu vašich křivek. V této unikátní dvoudílné soupravě naleznete skvostnou podprsenku a okouzlující tanga fascinujícího designu, který magneticky přitáhne pozornost každého. Buďte svá, zůstaňte atraktivní a objevte hranice své svůdnosti.

Materiál a vzhled:

Elegantní souprava v sexy černé barvě je ušita z hedvábně jemného saténu prvotřídní kvality, který vyniká svou pružností, takže se perfektně přizpůsobí vaší postavě, vyzdvihne krásu vašich křivek a pohladí vaši pokožku s neuvěřitelnou něžností. V kombinaci se síťovinou s menšími očky, dvojitých proužků a sexy střihu získáte okouzlující vzhled. Podprsenka bez kostic a bez výplně navíc nabídne luxusní pohodlí. Má dvojitá ramínka a zlatý decentní šperk v hlubokém výstřihu. Skvostná tanga moderního střihu podpoří krásu zadečku, který se v nich stane naprosto neodolatelný. Navíc mají bavlněnou podšívku v rozkroku pro váš maximální komfort při nošení.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
85% polyamid, 15% elastan 
Články