ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Souprava Obsessive Nesari Crotchless Set černá

Souprava Obsessive Nesari Crotchless Set černá

Fascinující dvoudílná souprava z hedvábně jemného saténu a stylového tylu s menšími očky. Podprsenka bez kostic nabídne pohodlí a hluboký výstřih průsvitných košíčků se zlatým šperkem zajistí pikantní vzhled. Svůdná otevřená tanga perfektně vyzdvihnou krásu zadečku a nabídnou rychlou akci.
895 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemný satén v kombinaci se sametovým tylem s menšími očky
  • odolný a vysoce pružný materiál prvotřídní kvality se perfektně přizpůsobí tělu
  • pikantní design dvojitých ramínek a proužků tang
  • průsvitné sexy košíčky bez kostic pro mimořádné pohodlí
  • hluboký výstřih s decentním zlatým šperkem ozdobí dekolt
  • stylová tanga moderního střihu podpoří krásu zadečku
  • otevřený rozkrok zaručí rychlou akci bez nutnosti svlékání

Popis produktu:

Vyzdvihněte svůj přirozený sex-appeal, povzbuďte své sebevědomí a objevte svou vyzývavost v tomto jedinečném erotickém prádle, které zajistí pikantní atmosféru a podpoří krásu vašich křivek. V této unikátní dvoudílné soupravě se stanete královnou noci díky skvostné podprsence s okouzlujícími tangy fascinujícího odhaleného designu, který magneticky přitáhne pozornost každého. Posuňte hranici svůdnosti o další úroveň.

Materiál a vzhled:

Elegantní souprava v sexy černé barvě je ušita z hedvábně jemného saténu prvotřídní kvality, který vyniká svou pružností, takže se perfektně přizpůsobí vaší postavě, vyzdvihne krásu vašich křivek a pohladí vaši pokožku s neuvěřitelnou něžností. V kombinaci s síťovinou s menšími očky, dvojitých proužků a sexy střihu získáte okouzlující vzhled. Podprsenka bez kostic navíc nabídne luxusní pohodlí a průsvitné košíčky probudí fantazii. Má dvojitá ramínka a zlatý decentní šperk v hlubokém výstřihu. Skvostná tanga moderního střihu podpoří krásu zadečku díky proužkům zadního panelu s kroužkem, který se v nich stane naprosto neodolatelný. Navíc mají otevřený rozkrok pro možnost rychlé akce bez nutnosti svlékání.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Články