ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Souprava Obsessive SELINNE černá

Souprava Obsessive SELINNE černá

Jedinečná třídílná sada z hedvábné saténové tkaniny a průsvitného tylu výjimečného minimalistického designu, která má co nabídnout. Půvabná podprsenka s kosticemi a měkkými košíčky, podvazkový pás se dvěma podvazky a smyslná tanga s bavlněnou podšívkou v rozkroku.
895 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • vysoce kvalitní a odolný materiál příjemný na nošení
  • hedvábně jemná saténová tkanina kombinována s průsvitným tylem
  • výjimečná podprsenka s měkkými košíčky a kosticemi dodá dokonalý tvar
  • nastavitelná dvojitá ramínka pro originální a nevšední vzhled
  • decentní podvazkový pás se dvěma podvazky podpoří pikantní fantazii
  • tanga s bavlněnou podšívkou v rozkroku pro maximální komfort

Popis produktu:

Ráda se předvedete partnerovi v originálních kouscích, které nejsou okoukané a nabídnou něco nového? Pak je tato vzrušující sada přesně pro vás. Mimořádný střih a zdánlivě minimalistický design omámí každého muže přirozenou elegancí a zároveň dovolí popustit uzdu vlastní fantazii. Třídílný set obsahující podprsenku, podvazkový pás a tanga čekají jen na vás.

Materiál a vzhled:

Souprava je ušita z hedvábně jemné saténové tkaniny, která vyniká vysokou pružností a hebkostí, takže se skvěle přizpůsobí vašim křivkám a dopřeje vám skutečně pohodlné nošení. Kombinace průsvitného tylu a sexy černé barvy pak podpoří žhavou atmosféru ve vaší ložnici. Podprsenka se zvýrazněnými růžovými kosticemi má měkké košíčky menšího trojúhelníkového tvaru, aby vaše přednosti vynikly v celé své kráse. Jedinečná dvojitá ramínka jsou nastavitelná a postarají se o nevšední vzhled. Podvazkový pás je tvořen pouze elastickým páskem přes bříško a disponuje dvěma nastavitelnými podvazky s klasickou skobou. Luxusní tanga perfektně vyzdvihnou krásu vašeho zadečku a mají bavlněnou podšívku v rozkroku pro váš maximální komfort.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
podprsenka a tanga: 85% polyamid, 15% elastan; podvazkový pás: 94% polyamid, 6% elastan 
Články