ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Souprava PASSION ASTRIDA BIKINI černá

Souprava PASSION ASTRIDA BIKINI černá

Okouzlující dvoudílná souprava z velmi pružné umělé kůže v kombinaci s luxusní zdobenou krajkou. Pohodlná polokorzetová podprsenka s kosticemi elegantně vyzdvihne vaše přednosti a smyslná tanga s průstřihem vzadu magneticky přitáhnou pozornost.
Doprava zdarma
1 799 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • matná umělá kůže ve spojení s elegantní zdobenou krajkou
  • velmi pružný materiál se skvěle přizpůsobí křivkám
  • široká podprsenka s kosticemi dodá atraktivní tvar poprsí
  • měkké košíčky bez výplně nabídnou výjimečné pohodlí
  • tenká nastavitelná ramínka
  • výjimečná tanga s průstřihem vzadu vyzdvihnou krásu zadečku

Popis produktu:

Nastartujte váš večer smyslnou náladou plnou touhy a nezkrotné vášně a užijte si pikantní pohledy vašeho protějšku. V této luxusní dvoudílné soupravě, která obsahuje jedinečnou podprsenku a vzrušující tanga budete naprosto neodolatelná. Podprsenka v korzetovém stylu s tenkými nastavitelnými ramínky je velmi pohodlná na nošení, jelikož je pevná a pružná zároveň, takže se perfektně přizpůsobí vašim křivkám. Je výrazně široká a zapíná se vzadu na řadu 5 háčků. Svůdná tanga moderního designu dozdobí vaše tělo a dopřejí vám maximální pozornost.

Materiál a vzhled:

Souprava je ušita z neprůsvitné matné imitace kůže černé barvy. Košíčky i lem kalhotek tvoří působivá hedvábně jemná krajka, která je vyšívaná zelenou nití, čímž podpoří nádherný květinový vzor. Souprava mimořádně skvěle vypadá na těle. Díky kosticím podprsenky okouzlíte partnera plným tvarem vašeho poprsí, které bude krásně vynikat prostřednictvím hlubokého výstřihu. Košíčky jsou bez výplně a nabízí výjimečný komfort. Tanga mají širší panel z kůže lemovaný svůdnou krajkou a průstřih na zadní straně, který rozhodně zaujme. V rozkroku mají tenký provázek.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
60% polyurethan, 40% polyester 
Články