ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Souprava PASSION GENEVIA černá

Souprava PASSION GENEVIA černá

Originální dvoudílná souprava tvořící vyzývavou otevřenou podprsenku v korzetovém stylu s límečkem a vzrušující minimalistická tanga ozdobené kovovými detaily. Pevná, neprůhledná a lehce pružná imitace kůže se perfektně přizpůsobí vašemu tělu a nabídne pohodlné nošení.
Doprava zdarma
1 759 Kč
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • pevná a odolná imitace kůže s kovovými akcenty
  • lehce pružný materiál se přizpůsobí křivkám
  • otevřená podprsenka bez kostic nechá vyniknout vaše ňadra
  • korzetový styl se zapínáním vzadu
  • široké proužky v dekoltu zakončené obojkem
  • minimalistická tanga doplní drsnější vzhled

Popis produktu:

Jste trochu dravá a chcete potěšit nejen své tajemné touhy? Proměňte atmosféru v ložnici skutečně vyzývavým designem v kombinaci s půvabnou elegancí vašeho nahého těla. Díky otevřené podprsence bez kostic a minimalistickým tangům budete svádět vašeho partnera pouhou přítomností a o obdivné pohledy nebudete mít nouzi. Fantastický obojek kolem krku pak dodá pikantní náladu hodné BDSM hrátkám.

Materiál a vzhled:

Dvoudílná souprava v sexy černé barvě je ušita z imitace kůže, která vyniká svou odolností a pevností. Je ovšem také lehce pružná, takže se skvěle přizpůsobí tělu. Pro drsnější vzhled je dekorována kovovými stříbrnými cvočky a robustními kroužky. Podprsenka zapínaná vzadu na delší řadu háčků tvoří korzetový styl díky širokému pásu pod dekoltem. Ten přesně kopíruje vaše křivky. Obojek kolem krku pak pokračuje širokými popruhy nahrazující ramínka a ozdobný popruh mezi ňadry. Odhalená prsa budou připraveny na horké doteky i sladké polibky, kterým se nebude moci ubránit. Minimalistická tanga s koženým předním panelem se třemi cvočky pak vyzdvihnou krásu vašeho zadečku.

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
60% polyuretan, 40% polyester 
Články