ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Souprava PASSION HIMA černá

Souprava PASSION HIMA černá

Nadčasová sexy souprava HIMA od značky Passion obsahuje podprsenku s moderním vzorem se kříženými ramínky. Součástí jsou také tanga a podvazkový pás.
Vyberte si velikost:
Doprava zdarma
1 369 Kč
Popis zboží

Hledáte něco výjimečného pro váš večer? V soupravě PASSION HIMA ve svůdné černé barvě se budete cítit jako bohyně. Precizní propracování tohoto setu, který je částečně ušitý z umělé kůže vás a vašeho partnera jednoznačně nadchne. Podprsenka s kosticemi dodá vašim ňadrům dokonalý tvar. Bradavky budou lehce prosvítat přes tkaninu s moderním vzorem. Její kožená a nastavitelná ramínka vedená kolem krku jsou překřížená kovovou sponou jak na hrudníku tak na zádech. Zapínaní je klasické na kovové háčky a díky košíčkům bez výplně se vám bude pohodlně nosit. Elegantní podvazkový pás z jemné kůže je zdoben sponou, je taktéž na klasické zapínání na háčky a vaše boky dokonale obepne. Má nastavitelné a pružné pásky pro bezpečné uchycení punčoch. Punčochy nejsou součástí setu, ale naleznete zde minimalistická tanga taktéž v černé barvě a ve stejném vzorovém provedení.
Váš večer s tímto setem od značky Passion bude naprosto jedinečný. Užijte si pozornost vašeho partnera s tímto sexy kouskem.

Proč si vybrat soupravu PASSION HIMA:

  • regulovatelná ramínka na podprsence a podvazcích
  • luxusní vzhled z umělé kůže
  • kvalitní a komfortní nošení
  • košíčky s kosticemi dodají tvar vašemu poprsí
  • moderní provedení
  • nabízíme ve velikosti S/M, L/XL a 2XL/3XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 60% polyuretan, 40% polyester
Velikost: S/M, L/XL, 2XL/3XL

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Články