Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Souprava PASSION SCARLET SET červená

Souprava PASSION SCARLET SET červená

Ďábelsky smyslná třídílná souprava z hedvábné lesklé tkaniny v kombinaci s půvabnou krajkou. Luxusní podprsenka s výrazným výstřihem, podvazkový pás a tanga.
Vyberte si velikost:
969 Kč
Popis zboží

Dámy, překvapte partnera a zahrajte si na zlobidlo, které ho bude škádlit a svádět pouhou přítomností. Využijte k tomu ten nejďábelštější kousek, kterým doplníte svůj šatník. Seznamte se se svým nástrojem zkázy. Tato sexy souprava PASSION SCARLET SET v okouzlujícím designu v černé a ohnivě červené barvě vás promění v neodolatelnou pekelnici, která ví co chce.
Třídílný set erotického prádla ušitý z hedvábně jemné lesklé tkaniny a jedinečné průhledné krajky obsahuje luxusní podprsenku, báječný podvazkový pás a atraktivní tanga. Podprsenka na tenkých nastavitelných ramínkách má košíčky s kosticemi s poloviční výplní, která dodá vašemu poprsí fenomenální tvar. Spolu s hlubokým výstřihem a svislým tenkým proužkem procházejícím dekoltem a dekorativní mašličkou rozhodně magneticky přitáhnete pozornost každého muže. Široký pruh krajky pod hrudníkem se stane elegantním prvkem, kterému neodolá. Zapíná se vzadu na řadu čtyř háčků. Podvazkový pás stejného charakteru je výjimečně pružný, takže se perfektně přizpůsobí vaší postavě. Zapíná se vzadu na jeden háček a ozdobí vaše boky. Vašemu bříšku pak propůjčí malou mašličku a pomocí 4 nastavitelných podvazků uchytíte své punčochy, abyste doladili celkový vzhled. Pomyslnou třešničkou na dortu se stanou úžasná tanga, která vám nabídnou široký pruh krajky, jež vypadá na těle přímo fantasticky. Perfektně zakryjí co mají, čímž jen podpoří vzrušující fantazii a touha v jeho očích bude strmě stoupat vzhůru. Váš zadeček vyrýsují k dokonalosti a bude připraven k horkým dotekům. Pro váš maximální komfort mají bavlněnou podšívku v rozkroku. Punčochy nejsou součástí balení.
Vychutnejte si vášnivý večer a zažehněte oheň pod kotlem vaší lásky.

Proč si vybrat soupravu PASSION SCARLET SET:

  • neuvěřitelně svůdné erotické prádlo pikantního vzhledu pro ďábelské ženy
  • pružná sametově jemná tkanina lesklého charakteru s půvabnou krajkou
  • jedinečný moderní střih vyzdvihne všechny vaše přednosti
  • podprsenka s kosticemi a polovičně vyztuženými košíčky podpoří vzhled dekoltu
  • hluboký výstřih ozdobený svislým tenkým proužkem s mašličkou
  • elastický podvazkový pás ozdobí boky a 4 nastavitelné podvazky uchytí punčochy
  • unikátní tanga s širokou krajkou a s bavlněnou podšívkou v rozkroku
  • nabízíme ve velikosti S/M a L/XL

Parametry:


Barva: červená, černá
Materiál: 75% polyester, 15% polyamid, 10% elastan
Velikost: S/M, L/XL

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
75% polyester, 15% polyamid, 10% elastan 
Články