Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Souprava PASSION ZINNIA BIKINI ECO černá

Souprava PASSION ZINNIA BIKINI ECO černá

Smyslná souprava PASSION ZINNIA BIKINI v sexy černé barvě z fantastické ECO kolekce. Půvabná krajka měkkých košíčků s kosticemi a elegantní kalhotky.
Vyberte si velikost:
Dárek
Výprodej
929 Kč
K tomuto produktu dostanete tento dárek:
Popis zboží

Chcete si připadat před partnerem zcela výjimečná a je vaše životní přesvědčení spojeno s ochranou přírody? Pak vás jistě zaujme tato svůdná souprava PASSION ZINNIA BIKINI, která pochází z unikátní ECO kolekce. Ta nabízí neuvěřitelně elegantní vzhled s přidanou hodnotou díky použití 95% recyklovatelných a biologicky rozložitelných materiálů. Navíc byly využity čisté přírodní pigmenty k obarvení prádla, při výrobě byla snížena emise CO2 a až o 56% klesla spotřeba vody. Přesvědčte se o tom, že i s péčí o planetu můžou vzniknout naprosto úchvatné modely přesně pro vás.
Pokud chcete překvapit a navodit vzrušující atmosféru, vsaďte na tento fantastický set, který trefí terč přesně do černého. Jeho touha bude hmatatelná a váš sex-appeal vystoupá do nebes. Podprsenka s kosticemi je bez výplně a má měkké košíčky tvořené působivou přepychovou krajkou, která jen decentně zahalí vaše přednosti. Vaše ňadra získají omamný a dechberoucí tvar. Má tenká nastavitelná ramínka, aby vám skvěle padla a zapíná se vzadu na řadu háčků. Kalhotky klasického střihu jsou v přední části krajkové a kombinují jemný průhledný tyl s obsahem Lycry na zadečku, díky kterému se mu dostane významných poklon. Mají bavlněnou podšívku v rozkroku pro váš maximální komfort a pohodlí při nošení. Tato souprava se postará o nikdy nekončící pohledy. Můžete tak svádět svou polovičku téměř bez vlastního přičinění. Podpoří totiž magnetickou přitažlivost a teplota v místnosti rapidně stoupne. Aby byl dojem kompletní, dodáme vám ji v krabičce z recyklovaného papíru.
Buďte šetrní k přírodě, ale neslevujte ze svých nároků. Zaměňte své spodní prádlo za toto žhavé a vychutnejte si noc plnou nezkrotné vášně.

Proč si vybrat soupravu PASSION ZINNIA BIKINI ECO:

  • jedinečné a elegantní erotické prádlo s příběhem
  • vyrobeno v souladu s přírodou díky použití 95% materiálů z recyklovatelných a obnovitelných zdrojů
  • navodí tajemnou jiskřivou atmosféru a pohodlně se nosí
  • kombinace přepychové krajky a jemného průhledného tylu
  • svůdná podprsenka s kosticemi bez výplně s měkkými košíčky
  • nastavitelná tenká ramínka
  • kalhotky klasického střihu s bavlněnou podšívkou v rozkroku
  • nabízíme ve velikosti S/M, L/XL a 2XL/3XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 47% recyklovaný polyamid, 43% regenerovaný polyamid, 7% regenerovaný elastan, 3% Lycra
Velikost: S/M, L/XL, 2XL/3XL

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Vlastnosti:
Materiálové složení:
47% recyklovaný polyamid, 43% regenerovaný polyamid, 7% regenerovaný elastan, 3% lycra 
Články