ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Svíčka masážní YESforLOV WITH BEWITCHING SCENT 120 g

Svíčka masážní YESforLOV WITH BEWITCHING SCENT 120 g

Smyslná masážní svíčka YESforLOV WITH BEWITCHING SCENT s vůní exotické noci a dřeva navodí intimní atmosféru a uvolní tělo i mysl pro dokonalou předehru.
Varianta:
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dopřejte si s vaší polovičkou vzrušující wellness přímo u vás doma a podpořte váš milenecký vztah. S touto masážní svíčkou YESforLOV WITH BEWITCHING SCENT prožijete nezapomenutelné okamžiky plné vášně a touhy. V elegantní keramické dóze se stuhou a špičkou usnadňující nalévání naleznete vybrané převážně přírodní ingredience prvotřídní kvality, které jsou dermatologicky testované a neobsahují parabeny, takže jsou zdravotně nezávadné a vhodné i pro citlivou pokožku. Plamen svíčky vytvoří v místnosti romantické přítmí s pikantní atmosférou. Speciální vosk tvořený z rostlinných olejů se v mžiku promění v teplou masážní emulzi, která příjemně prohřeje svaly celého těla i intimní partie, proto je ideální pro erotické masáže a tedy i smyslnou předehru. Textura je poté hedvábně jemná a hladká. Svíčka se taví na nízkou teplotu a proto kůži nespálí a nepůsobí bolest. Obsahuje výjimečnou směs kokosového, sezamového a sójového oleje s bambuckým máslem, která výjimečně hydratuje a zvláčňuje pokožku bez mastného filmu. Má také regenerační, vyživující a pečující účinky, takže budete jako v bavlnce. Navíc nezbarvuje prádlo ani povlečení a nezanechává fleky. Má okouzlující exotickou vůni květů z Bali, bílého čaje a dřeva Thanaka, která omámí mysl a dopřeje fantastickou relaxaci. Díky praktickému víčku uchováte aroma svíčky a využijete jej i pro zhasnutí plamínku.
Udělejte si čas jen pro sebe a vychutnejte si magickou atmosféru rozpálené aromaterapie intimního charakteru.

Použití je snadné. Zapalte svíčku a nechejte rozpustit požadované množství oleje. Poté přikryjte víčkem a uhaste plamen. Vyčkejte přibližně 30 vteřin, vylijte olej na ruce a naneste na tělo. Po vmasírování můžete celý proces opakovat. Vosk není slíbatelný. Nenechejte svíčku hořet déle než 3 hodiny v kuse. Nikdy nenechávejte svíčku bez dozoru a nepokládejte ji do blízkosti s hořlavými předměty. Uchovávejte mimo dosah dětí v suchu a chladu.

Proč si vybrat svíčku masážní YESforLOV WITH BEWITCHING SCENT:

  • oblíbená forma zajímavé předehry a uvolňující masáže
  • kvalitní směs rostlinných olejů s příjemnou exotickou vůní bílého čaje a květin s dřevitými tóny
  • perfektně hydratuje a vyživuje pokožku a zanechá ji jemnou a vláčnou
  • vytváří mimořádnou romantickou atmosféru s intimním nádechem
  • luxusní keramická dóza s víčkem uchová její aroma
  • emulze se rozpouští při nízkých teplotách a nespálí kůži

Parametry:


Barva: bílá
Vůně: čajová, květinová
Obsah: 120 g
Složení: Hydrogenated Coconut Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Hydrogenated Soybean Oil, Parfum, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cera Alba (Beeswax)
Parametry