Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Tanga BRACLI VIENNA černá

Tanga BRACLI VIENNA černá

Elegantní tanga z vyšívaného tylu a jemného hedvábí se šperkem z perel. Jemně a diskrétně stimulují vagínu a klitoris při každém pohybu či doteku.
Vyberte si velikost:
Doprava zdarma
2 149 Kč
Popis zboží

Dokážete si představit, že by vaše spodní prádlo nedráždilo pouze vaši drahou polovičku, ale také vás samotné? Unikátní značka luxusního prádla BRACLI spojila příjemné s užitečným a vyvinula dokonale elegantní prádlo, které originálním a jedinečným způsobem stimuluje vaše citlivé intimní partie každičkým pohybem a to naprosto diskrétně. Rozviňte svou fantazii a nechejte své prožitky pohltit vás do doposud neobjevené erotické dimenze plné vášně.

Porozhlídněte se po možnostech a nechejte se omámit těmi nejpropracovanějšími tangy BRACLI VIENNA v tajemné černé barvě. Fantastické materiály prvotřídní kvality a mimořádně svůdný vzhled vás jistě nadchne hned na první pohled a přinese vám nejen do ložnice neodolatelnou touhu. Přední díl je ušitý z jemného průhledného tylu, který je zdoben vyšívaným vzorem z lesklé nitě, jež nádherně září na těle. V kombinaci s exkluzivním saténovým hedvábím v trojúhelníkovém designu vpředu vyzdvihne vaší postavu a magneticky přitáhne pozornost vašeho protějšku, která se nebude moci ubránit. Zadní díl je ušitý z hebké síťoviny a oba díly jsou spojeny kovovým prvkem v barvě růžového zlata, který dodá tomuto modelu luxusní dojem a zvýrazní vaše boky. Tkanina je krásně pružná, perfektně tak obepne vaše tělo a skvěle se přizpůsobí vašim křivkám. Navíc jsou tanga velmi pohodlná na nošení.
Jejich výjimečností jsou ovšem korálky z perel z Manacoru krémové barvy, které vám nabídnou něco nového a nevídaného. Pevné kuličky vedou od přední části až k zadní, přilnou k vašim intimním partiím, takže budou báječně stimulovat okolí vagíny, klitoris i análek každičkým krokem. Mohou dráždit erotogenní místa také při doteku i pohlazení. Tato skutečnost je tak tichá, že si můžete vychutnat vzrušující chvíle kdykoliv a kdekoliv a nebudete prozrazena. Jsou vzadu uvázané na saténovou mašličku, kterou když odvážete, uděláte na konci větší uzlík a vložíte kuličky přímo do vagíny, získáte intenzivní dráždění také ve vašem nitru a můžete tak potěšit i velmi citlivý bod G. To můžete zkusit i s partnerem přímo při sexu. Udělejte si čas a mrkněte na další nabídku prádla této úžasné značky zde.
Využijte příležitosti a oddávejte se po celý den pocitům rozkoše nebo zažijte nejsmyslnější okamžik vašeho večera.

Proč si vybrat tanga BRACLI VIENNA:

  • výjimečné erotické prádlo v naprosto originálním nádherném designu
  • velmi kvalitní a pružný materiál v kombinaci s perlami z Manacoru
  • nejjemnější hedvábí v kombinaci s průhledným tylem vyšívaným lesklou nití
  • půvabný vzor vyniká na těle a zlatý kovový prvek navodí vzrušující atmosféru
  • moderní trojúhelníkový střih s odhalenými boky se perfektně přizpůsobí křivkám
  • pevné korálky stimulují intimní oblasti při doteku či pohlazení a každým pohybem
  • možnost odvázat korálky a vložit do vagíny pro dráždění nitra či bodu G
  • budou dráždit i penis při sexu a nemusíte je přitom svlékat
  • ideální pro smyslné procházky či vášnivé večery
  • nabízíme ve velikosti S, M, L a PLUS

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: výšivka 73% polyamid, 27% elastan, saténové gumičky 79% polyamid, 21% elastan, tyl 85% polyamid, 15% elastan, hedvábí 93% hedvábí, 7% elastan
Velikost: S, M, L, PLUS

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Pro koho:
Typ:
Barva:
Materiálové složení:
výšivka 73% polyamid, 27% elastan, saténové gumičky 79% polyamid, 21% elastan, tyl 85% polyamid, 15% elastan, hedvábí 93% hedvábí, 7% elastan 
Články