ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Venušiny kuličky LELO LUNA LUXE stříbrné

Venušiny kuličky LELO LUNA LUXE stříbrné

Luxusní Venušiny kuličky z kvalitní leštěné nerezové oceli s hedvábným silikonovým pouzdrem. Aktivuje a posiluje svaly pánevního dna pro zlepšení zdraví.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Udělejte něco pro své zdraví a dopřejte si při tom pocit výjimečnosti a neuvěřitelného luxusu. Objevte Venušiny kuličky LELO LUNA BEADS LUXE ve svůdném elegantním designu a vychutnejte si nejeden kouzelný intimní moment vášně a touhy. Byli speciálně vyvinuty pro každou ženu, která zná svou cenu a chce se rozmazlit k dokonalosti. Dopřejí vám něžné pohlazení leštěného kovu a zároveň dokáží způsobit neskutečně slastné chvíle. Jsou vyrobeny z nerezové oceli prvotřídní špičkové kvality, která je hypoalergenní a zcela zdravotně nezávadná pro lidskou pokožku. Tento materiál je také vhodný pro teplotní průzkumy vašeho těla. Stačí je nahřát nebo nachladit pod vodou a vychutnat si jedinečné a vzrušující uspokojení.
Dvě kuličky s celkovou váhou 94 gramů jsou uloženy v měkkém flexibilním pouzdře z ultra hebkého silikonu prvotřídní lékařské kvality a disponují tenkým poutkem, které vám nebude nikterak překážet a zaručí jednoduchou a bezpečnou manipulaci. Klasický tvar přesýpacích hodin perfektně padne a přizpůsobí se vašemu nitru, takže budou také pohodlné na nošení. Uvnitř se nachází těžší a menší kuličky, které při jakémkoliv pohybu kmitají a naráží do stěn, čímž vytváří přirozené vibrace, které aktivují a posilují svaly pánevního dna. Výhodou kuliček je, že jsou zcela diskrétní a nikdo nepozná, že je máte. Jsou naprosto tiché, takže můžete cvičit skutečně kdekoliv a kdykoliv, ať už se jedná o procházku venku, chůzi po schodech, běh či tanec ve společenském sále. Navíc tato skutečnost bude příjemná i pro vás a užijete si smyslné pocity ve vašem klíně. Také jsou plně vodotěsné, takže je můžete pozvat na vzrušující trénink do sprchy či do bazénu.
A proč je vlastně důležité mít zdravé a silné pánevní dno? Ochablé svalstvo pánevního dna může způsobovat špatnou funkci orgánů, bolest zad a hlavy, předčasnou inkontinenci nebo i poruchy spánku. Tyto potíže se zejména vyskytují po porodu. Posíleným dnem zlepšíte také své orgasmy a intimní prožitky. Jako bonus máte nad svaly větší kontrolu, takže si i váš partner vychutná sex mnohem intenzivněji.
Pokud jsou pro vás tyto důvody dostatečným motivem, proč začít cvičit, pak posilujte stylově a užívejte si každou minutu nejen vašeho milostného života. Vzhledem ke své váze jsou tyto kuličky určeny spíše pro pokročilé. Zaveďte kuličky do pochvy s poměrným množstvím lubrikačního gelu. Vaším cílem je kuličky udržet uvnitř, až budou vyklouzávat ven. Cvičení by mělo probíhat alespoň 15 minut denně. To samozřejmě nemusí být hned, ale nevzdávejte to. Ze začátku zkuste cvičit několikrát denně po kratší dobu. Doporučujeme cvičení obohatit také o Kegelovy cviky.
Kuličky jsou dodávány v exkluzivním dřevěném boxu s hedvábným sametem, který bude perfektním dárkem a také uschová váš poklad.

V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této pomůcky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití je opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který je zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

S kuličkami LELO LUNA LUXE objevíte každodenní kouzlo okamžiku. A protože na ty nejlepší věci se vždy vyplatí počkat, je tento produkt na objednávku, jelikož bude s láskou vyroben na míru jen a jen pro vás. Do vašeho klína spadne přibližně do týdne od jeho objednání.

Proč si vybrat Venušiny kuličky LELO LUNA LUXE:

  • luxusní erotická a zdravotní pomůcka zároveň v elegantním designu
  • vyrobeny z leštěné nerezové oceli špičkové kvality a ultra hebkého lékařského silikonu
  • tvar přesýpacích hodin se skvěle přizpůsobí
  • tenké manipulační poutko je nenápadné a diskrétní pro cvičení kdekoliv
  • dopřeje intenzivní intimní potěšení a působí na celkové zdraví žen
  • navrací pružnost a pevnost svalům pánevního dna
  • zkvalitňuje milostný život obou partnerů
  • smyslný zážitek díky teplotním hrátkám
  • vodotěsné provedení pro mimořádné wellness radovánky
  • exkluzivní dřevěná dárková krabička
  • jednoduchá údržba

Parametry:


Barva: stříbrná, černá
Materiál: nerezová ocel, silikon
Rozměry: průměr kuliček 3 cm, celková hmotnost 94 g
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Zařazení do kategorií
Venušiny kuličky LELO