Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Vibrátor Blush LUSH IRIS purple

Vibrátor Blush LUSH IRIS purple

Vodotěsný vibrátor Blush LUSH IRIS purple ze silikonu s posuvnou rotující hřídelí s funkcí zahřívání a stimulátorem klitorisu unikátními tlakovými vlnami.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, stále hledáte něco unikátního? Je všeobecně známo, že nejcitlivější a nejefektivnější erotogenní místa jsou dvě. Klitoris a G bod. Tento vibrátor Blush LUSH IRIS v přitažlivé fialové barvě vás zaručeně potěší na obou místech. V prvé řadě je třeba zmínit jeho úžasně hebký a jemný silikonový povrch ošetřený platinou, který o vás bude pečovat z té vnější stránky. Jeho tělo je lehce zahnuté a bude obstarávat již zmíněný bod G svou funkcí rotující a posuvné hřídele. Na ní se nachází také jemné textury pro ještě slastnější pocity. A k dokonalosti se po chvilce provozu dostaví také zahřívání špičky vibrátoru, aby bylo vaše vzrušení ještě silnější. Stimulátor je vybaven systémem tlakových vln, který se postará o váš klitoris. Stačí vibrátor nasměrovat tak, abyste přiložili nástavec na poštěváček a spustili jednu ze 7 rychlostí pulzace. Zažijete neuvěřitelně silnou bezkontaktní stimulaci nasáváním vzduchu. Tyto tři aspekty vám zajistí mnoho intenzivních a báječných orgasmů. Vyzkoušejte jej taky ve vaně. Nic se mu nestane, protože je vodotěsný dle certifikátu IPX7. Velice komfortní bude také nabíjení pomocí magnetického USB kabelu. Nástavec na stimulátoru lze bez námahy sejmout pro důkladné vyčištění a zase zpět nasadit.
Tak už víte, že k maximální spokojenosti musíte mít tento zázrak doma?

Ovládání dvěmi tlačítky na spodní části je také snadné. Stiskněte na dvě vteřiny tlačítko power pro zapnutí a vypnutí hřídele a nebo tlačítko S pro zapnutí a vypnutí tlakových vln. Pokud chcete změnit rychlost nasávání, pak jedním krátkým stiskem přepínejte ze 7 možností. Obě funkce lze vypínat a zapínat nezávisle na sobě.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Blush LUSH IRIS purple:

  • zajímavé spojení rotující a vysouvací hřídele se stimulátorem na bázi tlakových vln
  • jemné textury na sametově jemném silikonovém těle
  • kvalitní materiál bez ftalátů ošetřené platinou
  • odnímatelný nástavec pro pohodlné čištění
  • dva na sobě nezávislé motory
  • 7 intenzit pulzace tlakových vln
  • funkce zahřívání
  • vodotěsný dle IPX7
  • jednoduché ovládání
  • je dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 21,2 cm, použitelná délka 11,5 cm, průměr 3,6 cm, délka stimulátoru 5,5 cm, průměr stimulátoru 3,3 cm, vnitřní průměr nástavce 1,5 cm
Vibrace: ne
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry