ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor California Exotic Ménage á Moi duhový

Vibrátor California Exotic Ménage á Moi duhový

Hravý vibrátor Ménage á Moi v duhové barvě z hebkého jemného silikonu. Má dva motory s 10 silnými vibračními rytmy a nabízí stimulaci bodu G a klitorisu.
Doprava zdarma
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vychutnejte si v posteli dokonalou exotiku a potěšte své tělo fantastickými vzrušujícími momenty plné vášně. S králičím vibrátorem Ménage á Moi od značky California Exotic se rozhodně nudit nebudete. Je vyroben v hravém barevném designu z ultra hebkého a hladkého silikonu, který je zdravotně nezávadný pro lidskou pokožku. Má zahnuté rameno s decentně rozšířenou špičkou, aby přesně a snadno nalezl váš nejcitlivější bod G. Masáž této erotogenní zóny je pro mnoho žen tím nejintenzivnějším prožitkem rozkoše. Když se k tomu připojí dráždění klitorisu, pak zcela jistě dosáhnete velmi rychlého a nespoutaného vrcholu. Flexibilní rameno vibrátoru se včetně stimulátoru perfektně přizpůsobí, aby byly vaše pocity maximálně komfortní. Dostatečně dlouhá rukojeť s dvěma ovládacími tlačítky poskytne pohodlnou manipulaci. Radost vám udělá svými dvěma extrémně výkonnými motory pracující současně, které vám nabídnou 10 silných vibračních a pulzačních režimů. Ty vás doprovodí cestou ráje k vytouženému vyvrcholení. Funkce paměti naváže přesně tam, kde jste minule skončila, takže nemusíte svůj oblíbený program dlouho hledat. Vyzkoušejte jej ve spojení s teplou vodou ve sprše, protože je odolný proti stříkající vodě a pokud mu dojde energie, snadno mu ji doplníte pomocí přiloženého USB kabelu.
Vydejte se na dobrodružnou výpravu a oddejte se té nejsmyslnější touze bouřlivého uspokojení.

Jednoduché ovládání vás nepřekvapí. Podržte vrchní tlačítko power po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá rozsvícením LED diody a spustí svou první vibraci. Následnými krátkými stisky spodního tlačítka se symbolem vlnky měníte jednotlivé režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat vibrátor California Exotic Ménage á Moi:

  • neobvyklý hravý design elegantní erotické pomůcky
  • kvalitní sametově hebký silikon hedvábný na dotek
  • flexibilní rameno i stimulátor klitorisu se perfektně přizpůsobí
  • dva výkonné motory dopřejí 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • dostatečně dlouhá rukojeť nabídne pohodlnou manipulaci
  • funkce paměti naváže na předchozí zvolený program
  • voděodolný pro mokré radovánky ve sprše
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: duhová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 20,5 cm, použitelná délka 10,7 cm, průměr 3,4 cm, délka stimulátoru 4,5 cm, průměr stimulátoru 2,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry