ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES PANACEA purple

Vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES PANACEA purple

Vodotěsný vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES PANACEA purple disponuje 10 silnými a tichými vibracemi a masážní hlavicí s možností nahřátí na tělesnou teplotu.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Rozvíjejte svou fantazii a nechejte se hýčkat luxusní hračkou. Tento vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES PANACEA vás potěší v mnoha směrech a pomůže vám zapomenout na všechny starosti všedního dne. Je vyroben z ultra hebkého potravinářského silikonu, takže vás bude neuvěřitelně jemně hladit. Má dva silné a výkonné motory, kdy každý z nich pohání 10 tichých vibračních a pulzačních režimů. Jeden je ukrytý v jeho rukojeti a lze využít jako klasický vibrátor a druhý v základně. Ta má rovný zkosený tvar, kde naleznete růžové kolečko z odolného ABS plastu, které po obvodu svítí a bliká dvěmi barvami a dokáže se zahřát na tělesnou teplotu kolem 37 stupňů, což může být mimořádně zajímavé pro vaše hrátky. Touto teplou stranou můžete dráždit váš klitoris, což vám jistě rozproudí krev v žilách nebo se oddat smyslné masáži kdekoliv na vašem těle. Oba motory lze zapínat a nastavovat současně nezávisle na sobě. Vibrátor také můžete vyzkoušet ve spojitosti s teplou vodou ve sprše nebo ve vaně, protože je dle certifikátu IPX7 naprosto vodotěsný. Energii mu pohodlně doplníte přiloženým USB kabelem.
Využijte chvíli, kdy jste doma sama a nechejte se vystřelit do orgasmického nebe. Nemáte soukromí? Odevzdejte jej partnerovi a dopřejte si dokonalý relax.

Jednoduché ovládání vás nebude nikterak vyrušovat. Na boční straně základny naleznete dvě tlačítka s totožným ovládáním. Pravé tlačítko se symbolem power ovládá vibrace v rukojeti, levé tlačítko se symbolem kolečka ovládá vibrace v základně. Podržte tlačítko po dobu 3 vteřin pro zapnutí i vypnutí a krátkými stisky měníte režim vibrací. Obě funkce lze ovládat nezávisle na sobě. Vibrace v základně se spustí až po čase, kdy se hlavice alespoň trochu nahřeje.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat vibrátor Dream Toys ROYAL FANTASIES PANACEA purple:

  • luxusní hračka pro dámy se širokou masážní podsvícenou základnou
  • dva neuvěřitelně tiché a výkonné motory ovládané nezávisle na sobě
  • hladké kolečko z ABS plastu se dá nahřát na tělesnou tepltou
  • kvalitní sametově hebký silikon potravinářské kvality
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů pro každý motor
  • vodotěsný dle certifikátu IPX7
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 17,5 cm, použitelná délka 11 cm, průměr rukojeti 3,7 cm, průměr základny 5,5 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry